• BB

asi nás čeká nová geometrie od Garyho viz. www.mbaction.com/detail.asp?… Jestli to dobře chápu, tak to vyžaduje vidle s různým offsetem.

0 0
    •  

tady mas o tom jeste vic

www.singletrackworld.com/article.php?…

0 0
      • Tinker  

Ach jo, kdybych to věděl dřív, kde to budou testovat… Jsem od tý Fruity v CO, kde to testovali asi 5 mil :-( No nic. Jinak mě se moc líbí ta zadní stavba na „Race day“. Asi tam zítra pojedu, abych okouknul, jestli jim z těch testovacích kol něco hezkýho neupadlo ;)

0 0
      • enjoy  

co se ti nezda??nahodou dost paradni full.mit na nej tak si ho koupim. nebo snad myslis ze tvuj nemeckej spyder je lepsi?:-).nebo dokonce hezci?:-D

0 0
      • Gung-Ho  

Nějak marně dumám, co se Ti na týhle fotce tak nelíbí. Jestli to o co tam jde, že jsou nohy vidlice o něco víc vepředu než osa hlavovky, tak si myslim, že kdybys to nevěděl, tak si toho ani nevšimneš a pokud je to něco jinýho, tak se pochlub :-)

0 0
        • cabbage  

co se mi nelíbí? poměr výška podložek/výška hlavové trubky. při týhle výšce bych dal max. jednu podložku. jinak bike se mi líbí a ty podložky tam maj možná i nějakou fci, nicméně se mi nemusej líbit…

0 0
          • Gung-Ho  

Na každym novym kole je víc podložek, aby si to lidi mohli upravit podle sebe. O podložky, ale u zmiňovanýho Genesis 2.0 nejde.

0 0
            • cabbage  

tj, ale na testovacim/pro­pagačnim je to no…ehm.. nic moc.. a novou geomterii neřešim, zajímavej pokus a jestli to půjde/ v rámci propagace/ tak si to i rád vyzkoušim, nicméně na můj jakýkoliv budoucí bajk se to nedostane…

0 0
    •  

www.go-hifi.com/

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.