• Ivoch

Foto 2

Anketa: Jak se vám líbí?

3x
    5%
    12x
    21%
    29x
    50%
    14x
    24%
    0 0
  • Obsah tohoto příspěvku je blokován.
    0 0
  • Ivoch

Foto 3

0 0
  • Ivoch

Foto 4

0 0
    • mechanik  

Proč máš uprostřed tu digitální televizi? :-)))

0 0
      • Ivoch  

Tak je trošku větší :-D Zase je tam spousta informací najednou a nemusím přepínat.

0 0
  • black.horse

z hlediska estetiky se mi to fakt nelíbí… celej ten „kokpit“ je fujózní, ale pokud Ti to vyhovuje a dobře se Ti s tím jezdí, tak to neřeš a jezdi…

0 0
    • Ivoch  

Jde o to, že se mi špatně jezdilo – neměl jsem cit v prstech a podobný problémy. Tohle je ergonomický, takže ruka se opře a navíc to fakt vypadá skvěle :-D

0 0
      • yetti  

Souhlasim, jezdim tyhle ergo gripy od Vela www.koloshop.cz/index.php?… a maximalni spokojenost. Za klasicky kulaty bych uz nemenil. Drzi se to suprove a v dlouhych sjezdech mi prestali brnet dlane a prsty.

0 0
  • Kubiczech

Koukam, ze sem asi mozna trochu divnej, ale me se to libi a navic to uz od pohledu vypada pohodlne

0 0
  • PjSky

je to divne :) ale celkovy dojem neni zly, ma to jednotny styl.

0 0
  • Rolei

Myslím že nejhorší je ta barvy řidítek, kdyby byly černý bylo by to o třídu lepší…

0 0
    • Splinter  

Taky dávám hlas řídítkům…

0 0
      • kubad  

Přesně pro to pohodlí je to určeno, takže pokud ti vyhovují tak je používej, že to vypadá tak jak vypadá, důležitá je funkčnost. Jinak v kombinaci s vlaštovkama a ještě stříbrná nic moc. Nemáš ponětí jakou mají ty gripy váhu?

0 0
  • Stereo

Když se dívám na tu první fotku, tak mi nevím proč přišel na mysl velící můstek na průzkumné lodi Enterprise…:)

0 0
  • yasmine

No líbí, já mám totiž tyhle ;-)

www.vaust.com/…ip-Women.jpg

0 0
    • PjSky  

vidim ze hosi v tom maji jasno ;)

0 0
      • Ivoch  

Máme v tom jasno. Někdy dokonce v tom máme i polojasno. Až na to mládenče, že jaksi Yasmine není hoch. :-D

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.