• frisco

ahoj, chci se zeptat co by ste doporučily aby to fungovalo.Vážím 95kg. Chci vidlici do 7000,–. Jezdím lehčí terény, polní cesty, asfalt (50%). Koukal jsem na ROck shock tora 318, dá se tahle vidle slušně regulovat a bude funkční na mou váhu? díky všem

0 0
    • hikerius  

Podle mě by jsi měl uvažovat o koupi spíš nějaké vzduchovky, pružina má nožná lepší vlastnosti, ale pružení tam nenastaviš a při svojí váze je pružina prostě příliš měká(vím o čem mluvím mám kolem 90kg) zkus třeba tohle: www.cykloexpert.cz/…cchi-mx-comp

0 0
    • RR  

Jsem na tom asi tak stejně – postavou i provozem. Před dvěma týdny jsem koupil RS Tora 318 Solo Air. Sice jsem neměl zatím moc času, ale vypadá to dobře, vidle jako by „zrála“ – stále se zlepšuje. Taky zatím spíše zkouším, jak přesně nastavit.

0 0
    • mab  

vazim stejne a kdyz jsem hledal vidli a podle komentaru vypadala dobre marzocchi mx comp (eta) nakonec ji zrovna u spydera nemeli tak jsem objednal RS reba sl. Tenhle tyden by melo kolo dorazit tak pak muzu dat vedet.

0 0
    • Pijer  

Druhej rok jezdím MZ COMP a nemám problém :-)

0 0
    • Dag  

Druhym mesicem jezdi toru 318 solo air a jsem s ni max spokojen. Vazim 95kg a jezdim tezsi teren. prevazne beskydy. Chvili jsem laboroval s tlakem vzduchu ale nakonec jsem dal za pravdu vyrobci RS. Jeho tabulkove nastaveni podle vahy mi vyhovuje nejvic. Toru maji i dva moji znami a nikdo na ni nenadava.

0 0
    • marapara  

Tora je dobrá a rozumná volba, ale na tvou váhu to bude chtít tvrdší pružinu, což by neměl být zas takový problém.

0 0
    • marapara  

Jasně nebo koupit Solo Air a můžeš ji dofouknout.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.