Olomoucká 50-postřehy, tipy, rady

87 nepřečtených
  • sportovni_biker

    Zdravím, tak už se to rychle blíží…první závod tento rok na, který se chystám…Olomoucká Buřinka (sobota 24.6). Nejsem rozhodně žádný závodník, tak předem by jsem chtěl říct, že pokud by mi tady někdo něchtěl poradit se strachem, že bych ho předjel nebo něco podobného, tak vás ujišťuji, že pojedu svoji kategorii a rozhodně ne na první místo. Trénovat jsem trénoval, alespoň teda myslím :-). Ionťák už nějakou dobu piju (Enervit G Sport) a mám ještě s sebou dva EnduroSnack gely, ale použiju zřejmě pouze jeden (nevím co se stane, když sním/vypiju i ten druhý). Takže zajímalo by mě, jestli s tímhle závodem už má někdo nějaké zkušenosti. Na co si třeba dát pozor (úseky, brody…). Dále jakou zvolit „taktiku“. No prostě tak všeobecně. Budu rád za jakýkoliv tip klidně i z jiného odvětví, např. zrovna nevím kdy použí ten gel, protože ten jsem ještě nezkoušel. Předem díky, mějte se

    0 0
    • gobike  

      Cim vic gelu sezeres, tim vic se z toho poseres;-)

      0 0
    • vlk  

      Přidal bych se s dotazem.Nějak jsem si na mapě nevšim, kde na trati budou ty 2 občerstvovací stanice.Abych si to rozvrh, aby mi flaška s inťákem vždy vystačila ke stanici, kde dočepuji. Camel se mi brát nechce a ty vedra budou jistě hrozná.

      0 0
    • dalimil  

      s gelem mám jenom ty nejlepší zkušenosti… :-)

      0 0
      • sportovni_biker  

        No já nevím, trochu napověz co to se mnou může udělat?

        0 0
        • TheIF  

          Nic je to jen drahý cukr :-)

          0 0
          • sportovni_biker  

            NO jasný, ale jako třeba měš zajímá, když mám dva, tak jestli si mám jeden vzít před startem a ten druhý bych si vzal před tím stoupáním na Pohořany. Nebo si můžu pouze jeden?

            0 0
            • TheIF  

              Stejně to má vyznam jen pro chrty co nestavěj na občerstvovačkách ostatní to baští jen aby byly COOL a udělali výzdobu okolí, nebo označily trať aby ti na chvostu nebloudili ? :-)

              Ale zase když budeš věřit, že ti to do toho kopce pomůže, tak ho určitě vyjedeš rychlej na to se spolehni, stačí věřit :-)

              0 0
              • sportovni_biker  

                jo jo, tohle jsem si trochu ověřil, když jsem použil poprvé ionťák, taky jsem si pořád říkal, že jedu nějak svižnšji :-) Celý den jsem chystal kolo, prohlížel profil. Ale stejně to bude všechno na h****. Se tam postaví tým Kaňkovských, potom další různí namakanci a budu rád, že vůbec dojedu. No jo no, ani to kolo na to není moc stavěno :-(

                0 0
                • TheIF  

                  Nesmíš to brát tak vážně, když tě to neživí tak si ten závod užij a jen chrti na takové závody nejezdí, takže poslední určitě nebudeš

                  0 0
            • grafik  

              TheIF ma recht, nadlabni se radeji kolackama – udelas lip :)

              0 0
      • prodi  

        není gel jako gel..:)

        0 0
    • grafik  

      rekreacni_biker:
      no … pozor si dej hlavne na sjezdu z pohoran kde se jede celkem dost rychle a uprostred cesty je vymlete koryto hluboke misty dobrych 20–30 cm a siroke cca 10. Pro neznaleho to muze byt celkem prekvapko :)
      Poradne nacerpej sily za prvni obcerstvovackou protoze ihned nasleduje neprijemny stoupajici usek skoro az do pohoroan, nikdy se mi to nepodarilo vyjet jednim vrzem. Jakmile se pres nej prehoupnes tak pak uz je trat vicemene pohoda :)

      brody:

      1. – pred 1. obcertstv.(musis prehupsnout po svych)
      2. – minibrodek za Veskou
      3. – tesne pred cilem, ten se da projet v klidu

      vlk: 1)obcerstvovacka – u brodu za sjezdem z domasova (cca 30 km) 2)loni byla u veprina ci co toje na ceste z posluchova (cca 40 km)

      vcera sem objevil fotky :) www.cyklokankovsky.cz/…ka_2005.html

      0 0
      • vlk  

        1 brod.Sem si říkal, zda nejet ještě asi 10m dál a nepřejet to po můstku.Mokřit tretry se mi zrovna nechce-je tam teď hodně vody.Myslíte, že yb to bylo nějak proti pravidlům?

        0 0
        • luke777  

          no myslim ze te nepusti a nasmeruji te primo do koryta, cemu to vadi byt mokrej? se aspon osvezis:)) stejne se pak slape peso a voda vytece:)

          0 0
          • pop  

            ted je to suchý,pěšky nemusíš,ten kopec vyjedeš…ale pravda do cíle to vyschne

            0 0
            • kolda  

              ten kopec v kuse nevyjedeš. vršek jet nejde.

              0 0
              • grafik  

                spodek jakbysmet : )

                0 0
                • kolda  

                  spodek jde, ale musi byt sucho. a zalezi, jak prijedes unavenej. kolikrat je lepsi par metru potlacit a ulevit zadum nez se zbesile trapit na prevodu 1–1. ale ten spodek je jetelnej.

                  0 0
              • vlk  

                ale jde, když sem si trat zkoušel, tak jsem to vyjel.Ale zase na závodech už bude člověk v těchto místech docela unaven.

                0 0
              • pop  

                vrch myslíš v lese u toho bývalýho lomu? To máš pravdu,to sem ještě nedal…ale spodek zasucha v pohodě(a ten se pořád jezdí?). Akorát jak říkáš,když už máš dost,tak je lepší si ulevit pěškochodem. Každopádně si myslím-nejobtížnější kopec z celé buřinky

                0 0
                • kolda  

                  nevim, jestli myslime uplne stejnou cestu ale asi jo.

                  tak si to uzij na maratonu a hlavne bacha na pady:) zitra vecer na pivu zdar.

                  0 0
                  • pop  

                    Si to zítra vysvětlíme, doufám, že tě stihnu na brodu :))

                    0 0
        • kolda  

          to ti asi neprojde. tak to projed, kdyz ses takovej technik :)

          pred tim poslednim brodem to chce hodne odradit na lehky, pak nasleduje prudky breh.

          jinak zadny velky zrady na trati nejsou.

          0 0
          • vlk  

            Haha. 1/2–3/4 metru vody k tomu 30*30cm hm tak to bych fakt nedal asi ani na krosce.

            0 0
            • grafik  

              … me se zda, ze se tu nekdo boji vody :)

              0 0
              • vlk  

                ale ne jen mám rád brody co se dají přejet.No nic no aspoň se osvěžím. :o) tak zítra

                0 0
    • Martula  

      Minulý rok, strášně moooc prachu :o) ale jinak rychlý supr závod :o) jela jsem ho bez čísla, bez gelů..můj první závod :o)

      0 0
    • McBlacky  

      na 50ky je jednoduchá taktika, od začátku to napal a snaž se udržet co nejrychlejší skupinku, když ti dojde dej gel a dojed to. obecně se padesátky daj jet celý s průměrem okolo ANP, takže moc taktizovat se nedá, snad jet že když pojedeš šrot v háku asi nemá cenu snažit se střídat

      0 0
    • luke777  

      tal lidickove za 14 26 minut nam to vypukne rano letim na kolacky, nejakej gel nastrikam vse i sebe wd40 a muzu vyrazit, podle pocasi tropy maji byt az v nedeli 34c takze dnes prijemnych 30c

      0 0
    • Beeda  

      Tak jak se vam jelo? Jednou jsem skoncil v koprivach a daslich 6 borcu to poslalo za mnou a podruhy jsem protahl skupinu taxis prikopem:-) Chybely vystrahy a bidony na bufetech jsou fakt uz standart. Jinak fine, priste tu trat budu znat, jo a ten alkac nevypiji ani do vanoc:-)). B.

      0 0
      • sportovni_biker  

        Souhlasím byla to paráda. Sice jsem na start přišel dost pozdě a stál jsem hodně vzadu, asi tak 600 lidí přede mnou. I přesto se mi povedlo probojovat až na 235 pozici (17 ve své kategorii), s tím, že mi jednou spadl řetěz, jednu zatáčku jsem blbě „vypočítal“, tak jsem se málem položil na zem. Spokojenej jsem moc, předjížděl jsem už od samého začátku. Výhody jsem měl ve stoupání, protože na to jsem hodně „trénoval“. Ve sjezdech se mi celkově taky asi 30 lidí podařilo předjed, ale někdy to bylo opravdu o hubu. Dost mě překvapily ty dva brody…jsem čekal, že se to bude dát projet :-) I ty počáteční kaluže daly mému řetězu (jsem tam měl olej na sucho) zabrat, takže dalších 35 km jsem pískal a vrzal.

        0 0
      • grafik  

        vystrahy chybely, hlavne na cca 8 km v te pravotocive zatacce, tam sem to tak tak vybral a pak jeste na sjezdu po louce do lastan kde se prejizdelo na druhou stranu pole. S lukem777 sem stal hoodne vzadu a dopredu jsem se moc neprobojoval,a kazdy sjezd byl precpan bikery, takze se nedalo jet tak jak bych si predstavoval, neva. Priste stoupnu do prvni poloviny a bude to v klidu :). Nevite jak dopadl ten chlapek na pohoranech, pry nejake brutal zraneni …

        0 0
        • sportovni_biker  

          Jo jo, kolem něho jsem projížděl. Zastavil jsem, ale lidi říkali, že se o něj postarají. Podle všeho měl min. rozbitou hlavu, nebo alespoň zakrvácenou. Sanitky tam taky jezdili jedna za druhou.

          0 0
        • Beeda  

          to to byly ty koprivy a taxis:-))B.

          0 0
        • vlk  

          Náhodou já teda musím říci, že borci ochotně uhýbali z cesty.Stačilo jen nahlas zprava, zleva středem.Ve sjezdu jeli většinou zasebou, takže se dali objet.Trochu mě zklamalo, že do bělkovic se jelo po louce, že uzavřeli tu cestu.Ta byla perfektní i když si na tréningu na ní Darjan rozbil hubu, no spíše sešrotoval kolo.To přejetí na druhou stranu louky jsem nečekal a byl jsem rád že jsem dobrzdil.Navíc tam měl jeden debil na té druhé straně blbě postavenou motorku.Sem ji minul tak o 10cm.

          Jinak kdyby jsi chtěl stát v první polovině tak by ses musel na start postavit hodinu před startem.Já stál taky dost vzadu, ale když ses držel pravé strany, tak se dalo probojovat dost dopředu.Sem tě ve startovním poli hledal, ale mězi tolikati sem nenašel.

          0 0
      • vlk  

        Jo, velice si mi to líbilo-alespoň zezačátku: Od startu jsem šel dost dopředu a jakš takš dlouho sem se tam i držel vpředu.Jelo se dosst u ANP.Přis startu bylo strašně prachu.Sem myslel, že se udusím. Bohužel u Šternberka kousek jsem dostal podle kamoše doktora nějaký termický nebo jakýsi šok z vedra.(prý nemám tolik v kanceláři používat klimatizaci, že pak nejsem zvyklý na vedro).Lil ze mě pot, hlava mě pálila a přitom jsem měl husí kůži a klepal jsem se zimou.Ale i přes doporučení nepokračovat jsem se vydal dál, i když mě začali docela dost předjíždět. Při stoupání na domašov mi došla voda a šel jsem do mdlob, naštěstí jsem ještě stačil zastavit a zesednou. Ve sjezdu z domašova jsem už byl rozhodnut, že dole u občerstvovačky to vzdám.Ale chůze potokem a občerstvovačka mi dodali další síly.Ještě že tam ten potok je a tak jsem pokračoval dál, a dokonce jsem už zase i předjížděl. Za pohořanama v lese sem už zase viděl záda grafika, ale náhle Psss.Hřebík v duši.No nic ještě, že sem měl náhradní.Tak vymením dotáhnu rychloupínák a jedu dál v údolí Pod posluchovem najednou vzadu něco divně lítá.Zatavím a nevěřím svým očím.Hm prasklý zadní rychloupínák.Tak jsem kolo dotlačil, chvílemi i jel zkratkou k pohořanským polím, kde jsem Lukovi77 předal svůj čip, ať ho odevzdá v cíli že odstupuji a pomalu dojel dom.Tímto Lukovi77 děkuji,že zastavil asi ho to stálo i nějaké místo. Škoda, že i po překonání krize mi technika nedovolila pokračovat.Tak snad příští rok.

        Ještě nechápu ty mamlasy co si stoupli hned dopředu a pak akorát zavazeli.Brzdili před kalužemi a v pelotonu bylo pak i několik pádů.Když se bojím vody nejezdím přece MTB závod. Nejvíc mě bavilo, jak borci ještě před startem žrali tablety a popíjeli různé přípravky a to i ty co jsou určena na pozávodní regeneraci.Asi si nepřečetli závod.

        0 0
        • vlk  

          poslední slovo má být návod.Navíc sem nechápal, jak někteří stáli na startu v tom vedru už hodinu před startem.To by mě mohlo i když jsem pak stál dost vzadu.

          0 0
        • sportovni_biker  

          Tak s těmi prvními kalužemi musím souhlasit. Taky mě to naštvalo. Celá skupina zajížděla do lesa, najednou se zase zastavovalo…si říkam nějaký problémy, pády…blížíme se krokem a ono to jsou jenom přiblbé bahnité kaluže. Nechápu, proč se ti lidi to snažili neustále objíždět a blokovali ty za sebou (stejně těch kaluží tam bylo potom ještě dost, tak museli nějakou vzít). Když už je to závod, tak snad v duchu mám dovolený alespoň jednou to kolo pořádně zašpinit a hnát se dál a oni před kalužema brzdí, jak jen to jde. Tohle jsem prostě nechápal…

          0 0
          • Polka  

            O kaluzich a brodech skoda mluvit – nevim na co ty lidi cekali. Neco podobnyho bylo i v prudsich vyjezdech, kdy dost tlacicich lidi zavazelo.

            Dale moje postrehy jen v bodech:

            1. prvni kopec byl super
            2. po 10–15km sem si rikal, ze je trat fakt pekna a jelo se dobre
            3. tankodrom super – prach mi vubec nevadi, ba naopak
            4. na 30km sem se docela fest utavil – nektery kopce sem jel na stredni placku – na malou ta svina nesla, tak ze by to bylo tim? :-)
            5. spravil me ten bilej vanilkovej Powerbikebar, na kterej sem si vzpomnel asi po 10min, ale soukal jsem ho do sebe aspon 15min.
            6. prasecak u 2.obcerstvovacky – takovej smrad sem v zivote nezazil :-)

            Celkovej dojem: super zavod

            0 0
            • sportovni_biker  

              No tak prach mi taky nevadil, protože už konečně mám koupené brýle :-). Jinak s tlačením kol, tlačil jsem jednou taky a to snad všichni, když se začalo stoupat na ten nejvyšší kopec (Pohořany myslím), tak tam byli z obou stran vyjeté hluboké koleje a uprostřed bahno. Občerstvovačky, tam jsem se neustále nemohl dočkat té první. Hleděl jsem na tachometr, dávno už měla být.....pak už se teda objevila :-) a za pár kilometrů hned druhá. Tu první bych uvítal teda mnohem dříve.

              0 0
              • Polka  

                Souhlasim, prvni obcerstvovacku bych taky posunul, treba nekam za Domasov. Jinak sem kecal – na 30km byla obcerstvovacka :-), takze sem vytuhl az pak nekde pred Pohoranama.

                0 0
            • grafik  

              ten tankodrom je fakt supr a prasno na nem dela supr poustni atmosku – ten usek si vzdy vychutnavam. Prasecak tak obvykle nesmrdi ale v sobotu sem fakt myslel ze tam padnu – radeji sem ani nezastavoval :)

              0 0
              • sportovni_biker  

                To já si ani nepamatuju, že tam něco smrdělo :-D Na občerstvovačce jsem sebral kelímek s ionťákem, ale vlítl jsem s tím do díry, takže jsem ho zase zahodil a jel jsem dál…

                0 0
      • johny.h  

        To se mi povedlo taky:) Jel jsem v tom místě okolo 50 místa a najednou pravotočivá zatáčka, už to nezvládám a vidím borce jak vyjíždí z kopřiv a za ním to tam posílá další a já ho následuju:) Asi jsme nebyli sami.

        0 0
        • kolda  

          já jsem docela zklamaný. začal jsem docela dobře, tak okolo 100 mista, jelo se mi paradne, konverzovali jsme s Tutitem:) rikal jsem si, ze v 2 pulce do toho slapnu a jeste se posunu. 2× defekt me probral ze sna.nejvic me sralo, ze to nebyly procvakly duse o kameny, ale trny – pomale defekty.smula. pak uz jsem se na to vysral a jel v klidu. 274 flek, nebo tak nejak :(

          0 0
          • vlk  

            na trny to chce odolnější pneumatiky a nebo tufo tmel do duše preventivně.To já měl smůlu na rezavý křivý 8 cm dlouhý hřebík.

            0 0
            • kolda  

              na 8cm hřebík to chce oči :) to byl vtip. takovou smůlu jsem ještě neměl. škoda, jelo se mi fakt dobře a nebylo ani vedro. čekal jsem to mnohem horší.

              0 0
    • luke777  

      dojel sem dobre podle sebe dobre za 3h 15minut 496 flek,cip sem odevzdal zdrzeni me stalo dohnani grafika:)) byl prede mnou o 16,4s:) ale super zavod sem rad ze sem se nikde nezmrzacil, nevite jak dopadl ten chlap co ho nakladali do te sanitky? vypadal dost pomlacene a krve, jinak super zavod v posledni brode sem se mallem utopil maminka rvala slez rikam si ne to projedu a zahucel pekne:))

      0 0
    • Mender  

      Zdravím všechny příznivce „bajkování“ na Hané. Jelikož se blíží termín Olomoucké padesátky, tak jsem si dovolil oživit toto téma. Rád bych se zeptal zda se najde někdo, kdo má zkušenosti z minulého ročníku – hlavně co se týče náročnosti trati a jiných postřehů. Chystám se na tuto akci poprvé a rád bych věděl do čeho jdu,na co dát pozor, případně jak rozvrhnout síly. Budu vděčný za všechny postřehy.

      0 0
      • Zerocool  

        lehčí masovka kryje se letos s malevilem tak možná bude lidí míň…

        0 0
      • Scully  

        No nemám moc s čím srovnávat, ale ta trať má převyšení nějakejch 1200m což je možná trochu dost, ale většinu hlavních stoupání se to zasukuje a šlape se vedle kola. Takže se není čeho se bát. Hold masovka. :-)

        No a k taktice… Moc bych se na zařátku nešetřil, protože jak v 30km vyjedeš na Pohořany, tak si vlastně v cíli :-), pak se jen klesá, a pokud bude bahnitá trať jako loni, tak moc šancí na předjíždění stejně není…

        0 0
        • Prtko.cz  

          No po Pohořanech to není zrovna z kopce je to spíše vlnovka nahoru a dolu a pak je tam ještě jedno stoupání před koncem co tě pěkně vycucne.Chodí se jen po druhým brodu, jinak se dá všechno jet.

          0 0
        • HROOLI  

          1200m je moc?

          0 0
          • Scully  

            No na hanácký poměry je 1200 dost :-)

            A neřikám že se nedá vyjet většina stoupání, ale dav to prostě nedovolí. Pokus samo nejedeš v první 100ce :-)

            0 0
            • HROOLI  

              Ne tak já to nemyslel nějak špatně/naráživě. Zatím jsem moc závodů neobjel,ale porovnávám s Šelou a ta mi krom bláta přišla docela lehká./LEHKÁ/ – na to,že to byl závod..

              0 0
            • Frostty  

              No na Hanou je to přímo peklo :o)).

              0 0
      • klemi  

        jel sem loni, ale letos boužel nemužu :(. Řekl bych že sou tam 2 kritický místa: 1 je tankodrom ve šternberku, kde bylo loni celkem fest bahna, ale když bude sucho tak je vše ok. A druhy výjezd na pohořany, kterej je celkem výživnej, takže tam vykysneš, nebo v poho vyjedeš a pak do cíle je to taková vlnovka, takže už nic náročnýho. A start moc řešit nemusiš, protože když nejedeš špici, tak si stejně prvni kopec vyjdeš pěcha :)

        0 0
        • kolda  

          a proto my smysl resit start. :)

          jel jsem naposledy predloni (jeste z Lastan), prislo mi dobry to rozdeleni na dve vlny. ackoliv jsem mel v pohode vyjetou prvni vlnu, nedostal jsem do ni cislo. coz me nejdriv dost nasralo, ale diky tomu jsem byl na uplne spici druhe vlny, coz melo za nasledek, ze jsme v te prvni byli v cuku letu a bez spuntu.

          0 0
          • tom xtr  

            čau – v nějakém hnutí mysli jsem se letos přihlásil na tenhle hanácké sprint.

            Trať neznám, ale projetou ji nějak mám a není mi moc jasný, kde by se to mělo nějak nejetelně zacpat? Od startu stoupání po širokým asfaltu, pak lehký sjezd, brod, roviny. Jediný úzký a těžký výjezd si pamatuju na ty Pohořany, kde už to snad bude roztahaný. Navíc jen cca 550 přihlášených.

            Nebo se pletu?

            0 0
            • Zerocool  

              j

              0 0
            • Scully  

              No loni se jela poprvé změněná trasa, a zacpalo se to u té první odbočky do lesního stoupání. Není to nic co by se nedalo vyjet, ale prostě lidí tam bylo moc, a pokud se to zastavý tak se to už nerozjede…

              0 0
              • Prtko.cz  

                jj,ale tama se to jet nemělo,ale byl hon tak to odklonily letos se to snad pojede normálně.

                0 0
            • kolda  

              teoreticky nikde, ale dav lidi je schopny zacpat i sirkou asfaltku.. novou trasu neznam do detailu, ale na stare se to spuntovalo po startu na siroke lesni ceste… stacila kaluz.

              chce to pohlidat si startovni pozici

              P.S. drasala jsem vymenil za ziletky v dolomitech…

              0 0
    • Babec  

      Doplňky výživy nemají pro někoho, kdo se nepohybuje na předních příčkách a nejede takový zběsilý tempo vůbec žádnej smysl. Je to jen byznys.

      Cpát do sebe něco a jet 50 km 3 hodiny nemá smysl..

      0 0
    • HROOLI  

      Kdo jede krátkou juniorskou/fitnes ? A bude tam i Huříková.

      0 0
    • Luk029  

      jaké je ted počasí v dolanech

      0 0
      • The_Trooper  

        oblačno beze srážek, myslim že dnes to bude paradní zavod :) přes 860 přihlášených..

        0 0
    • grafik  

      Tak jak dnes bylo?

      0 0
      • Mender  

        Bylo super, ráno trochu zprchlo, ale do startu to na sluníčku vyschlo. V lese bylo sice sem tam bahýnko, ale až na ten výšlap za občesrtovačkou se to dalo jet v klidu.

        0 0
        • mikino  

          jj, souhlasím, bylo fakt super. Počasí akorát, organizace skvělá, to se fakt musí uznat. A to, že se mi jelo úplně pohodově, že mi to „sedlo“ a užil jsem si celý závod, beru jako kráásnou třešničku na dortu :-)

          0 0
        • vlk  

          Ty jo teprve včera jsem se dozvěděl, že už se to druhý rok jede z Dolan a né z Bělkovic.A já si říkal, co to tam je na hřišti večer za zábavu, co mi budí malou.Nemáte někdo neskenovanou mapku kudy se to jelo? Snad už se o prázdninách dostanu na kolo :)-že bych si to projel. Dík.

          0 0
      • kolda  

        ty jsi nejel?

        0 0
        • grafik  

          nebyla nálada, jel bych jenom v luxusním počasí (jasno a 28–30 ve stínu …)

          0 0
          • kolda  

            co to je za moralku?? :)

            ja zatim letos jen 3 akce a z toho 2 na blate, ted to na 24h v Bystricce nevypada lip. zvazuju, ze prijedu na Rus50, mam ten vikend volno…

            0 0
            • grafik  

              měl jsem za sebou několik vzdělávacích víkendů a celkově jsem se cítil docela utahanej, R50 je jistota, letos účast velmi slabá, ze začátku sezóny mě na dost dlouho diskvalifikovalo koleno, odjel jsem jenom extrémně bahenního mamuta … pokud by se jela otrokovická50, zvažoval bych vážně účast

              0 0
              • HROOLI  

                Tak bylo krásně.Ale vůbec tak býti nemuselo … :-D Zhruba po 30 minutách cesty autem na místo ( už jsme byli někde u Olomouce ) jsem si vzpoměl,že nemám tretry :-D Tak honem domů,naštěstí jsme ráno vyjeli dříve- chtěl jsem se pořádně rozjet na těch 19 km podle proozic, v reálu 25 – přeci jen to jsou sprinty od začátku do konce,takže jsme to ztihli..Počasí super,akorát ten první kopec v lese,kde jeli obě trasy společně byl hnusný.Jinak mi to sedlo skvěle a nakonec 8 celkově a 3 v kadetech.

                Máte někdo fotky??

                0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.