• Misfit

Caute no mma problem chcem si kupit novy ram fulla zdvih 130–145 mam vidlicu Nixon tak aby to k tomu pasovalo problem je to ze meriam 196 cm doteraz mam ram Giant AC 19 palcov a je mi maly v tom zmysle ze ma bolia kolena ked na nom dlhsie idem do kopca alebo aj po rovine proste nemozem dole prepnut nohu… takze otazka znie aky ram so zdvihom 130–150 cm na xc/enduro do 35000skk aj s tlmicom?

0 0
    • Misfit  

este vlastne to ze potrebujem ram co sa vyraba v dostatocne velkej velkosti teda 20–21 palcov najlepsie ak ma niekto podobne vysoky priamu skusenost…

0 0
      • TheIF  

velikost XL → 21~22½ dělá snad každá značka ne ?

0 0
        • Misfit  

giant reign napriklad nie… a prave toho by osm chcel len sa boji ze 20 mi bude mala…

0 0
    • easyrider  

RB monster EN … :)

0 0
      • Misfit  

Aj to som pozeral ale tam ma pre zmenu nadli dve veci ci bude Lko dost velke ide mi hlavne o to ze ked sedim a slapem aby som mohol mat nohu vo faze ked je pedal uplne dole uplne prepnutu, lebo na tom Accku ju mam vzdy trochu opkrcenu co sposobuje po kratkom case ze ma pali ta oblast okolo kolien a neskor aj bolia priamo kolena. A ci tam bude nixon so svojou vyskou pasovat? kedze v ramovom sete sa ten ram dodava s marzocchi888

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.