• Pokisko

Zdravím a chtěl bych poradit. Chci si koupit bike a teď po dlouhém rozhodování padá volba na tyto: Apache Hawk x.9 – www.apache-bike.cz/…004/text.php?… Scott Scale 60 – www.scottsports.cz/index.php?… Amulet 11.4 – www.amulet.cz/cz/detail.asp?… Pell's Razzer Elite – pcshop.pells.cz/shop/de­fault.asp?cls=sto­item&stiid=10254 …co se mi moc nelíbí na Apachi a Pellsu, že jsou červený a Scott má celkem shit kliky. A stejně nevím který. Nejezdím nic extrémního, ale občas si nějakej lehčí sjezdík dám:-)…dík za radu

0 0
    • Gatier  

hruuuza, nieeeee!!!!! kup si Arthura co mas proti Deore klukam? uz si sa skusal spytat v obchode?

0 0
      • Pokisko  

Proč hrůza???…proti Deore klikám mám to, že jsou na čtyřhranu! A co chci aby kolo mělo je dobrá vidla, rám a kliky…a ptal jsem se lidí co jezdí!

0 0
        • Gatier  

90% deore kluk byva octalink hruza preto, ze sa tu kazdy pyta, co si ma kupit za kolo, ale neber to osobne. len to zacina liezt na nervy :)

0 0
          • borda  

Ať jste příznivci MTB, Downhillu, Freeridu, Silniční cyklistiky na stránkách www.bike-forum.cz naleznete recenze, návody, rady, názory a odpovědi na Vaše dotazy i problémy. Tak nevím, na co se ti lidé smějí ptát a na co ne, aby nepohoršovali

0 0
    • Radek CV  

A co tenhle APACHE? Tady je sice cena 32.9tis., ale uz jsem ho videl v nekterem e-shopu za 27 tis. Mam ho a jsem velmi spokojen

0 0
    • Jane  

Třeba Giant XTC 2005 na bikestore.cz… Vel. 17, 19, 21 za 24792 Kč.

0 0
    • Pokisko  

to Gatier…sorry, že se ptám, ale jen by mě zajímaly zkušenosti majitelů a ty kliky nejsou ani v řadě Deore, ale někde mezi Alivio a Deore. A jinak ten Apache má Rock Shox Tora…nevím, kde jste vzali Suntour!!! Spíš by mě ale zajímalo, co si myslíte o tom Scottovi a Amuletu(nejspíš o rámech):) A nemyslete si, že jsem neprolezl dostupný možnosti:)

0 0
      • Pokisko  

Omlouvám se…nevšiml jsem si že Suntoura má Blackhawk;-)

0 0
        • kurýr na bajku  

Já myslim, že to je jasná volba ! www.bike4you.cz/…horske-kolo/ nebo www.bike4you.cz/…horske-kolo/

Ovšem pokud si nikdy neměl integrovanou osu, taxe moc netěš.

0 0
          • Pokisko  

No tak Superiora mám teď, ale cross..proto hledám to kolo, ale řada XP je už moc nákladná. Mohl bych si dovolit max. XC 870 a to asi jen s véčkama. A jelikož jsem se začal o věci okolo kol zajímat teprve nedávno, tak by mě zajímalo, proč bych se neměl těšit??(integro­vaná osa)

0 0
            • kurýr na bajku  

Tak kup 870ku. No jaxi výše pohrdal čtyřhranem, tak např. já sem se k němu zase vrátil. Měl sem s inetgrovanou osou jen potíže, ale každej to má jinak. Každopádně se čtyřhranem potíže nejsou, nebo nejsou tak často.

0 0
              • Pokisko  

Já měl zase celkem problémy se čtyřhranem…A proč valíš do Superioru? Ten Apache není o moc dražší a je mnohem líp vybavenej…

0 0
                • kurýr na bajku  

Ta 870ka je taky na X.9tce, ale uznávám, že TORA je o dvě třídy nad AXELEM. Jinak mám za to, že Superior dělá lepší rámy, tedy alespoň podle toho kolik sem viděl zlomenej rámů Apache/Superior.

Btw: jenže nejnižší investice do čtyřhranu není cca. 2500,– jako u intergr. osy za podělanej střed.

0 0
    • Rolei  

Když už Amulet tak třeba odsud: www.e-kola.cz/…al-serie.htm

0 0
      • Pokisko  

To víš, že tuhle nabídku znám, ale neslyšel jsem nějakou extra chválu. Třeby by bylo zajímavý srovnání rámů Superior-Amulet…už se to začíná rýsovat:-)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.