• georgio

O velikostech tu toho bylo dost…ale potřeboval bych konkrétní radu, nejlépe od lidí, kteří jezdí, nebo znají rámy Spyder. Uvažuji o Easton 3× Zeslab…teď jezdím Merida 20" a jsem zvyklý…Doporučili byste rám 19" nebo 21" Dost km najezdim na silnici…ale nechci aby kolo bylo úplně líný…a jaké jsou jinak zkušenosti s tímto rámem? Nějaká alternativa za podobné peníze? Díky moc, G

0 0
    • palkac  

spyder na 19 je o centak kratsi nez author 19. ja mam 182, predstavec 11cm a 19 je mi akorat, takze asi 21. Na strankach myslim maji presnou geometrii ramu, tak si zmer svuj a porovnej s nabidkou.

0 0
      • sadre  

Ja jezdil drive take meridu 21¨ a ted mam spydera 23¨ a je to uplne super..Spyder je spise delsi,tak na to mysli,ale jestli mas meridu 20¨ tak bych ted sel do spydera 21¨ a na strankach spyder.cz najdes geometrie ramu,tak to staci porovnat.

0 0
      • palkac  

pokus jsi z prahy, muzes se stavit vyzkouset..

0 0
    • Rokro  

Mam Spydera fulla 21" a pri vysce 185cm jsem s nim spokojenej.

0 0
    • arcco  

Koukni na moje foto „naše biky“ měřím 190cm a s rámem 21" jsem spokojený.Míň ani víc určitě NE!

0 0
      • Luke  

muzu souhlasit… mam 194cm a 21" je tak akorat…

0 0
    • poiko  

mam asi 173 cm a mam 19". celkem spokojenost. takže rozhodně tu 21"

0 0
      • nadrazak 2  

měřím 193cm a vozím spyder easton elite 21".sedlovka je 350mm.sedlovka je vytažená po rysku max.vysunutí.sedlo je velo,ma celkem nízké lyžiny např.oproti fizik nisene.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.