• micu

Mam kliky Shimano Deore M540 Hollowtech, Octalink a podarilo se mi znicit zavit pro pedal na leve klice. Prvni problem je jak(resp. cim) ji vlastne sundat(u minuleho kola to slo 8 imbusem) tady to vypada jinak ? Dalsim problem je v tom, ze jsem zatim nenasel obchod kde by takovou kliku(pouze levou) prodavali a kupovat a vymenovat celou kliku se mi u mesic noveho kola nechce. A potrebuju vlastne vylozene kliku daneho typu anebo staci jakakoliv klika, kterou tam lze nandat ? Btw. mam nejakou sanci na reklamaci ? Dik Milan

0 0
    • yetti  

Myslim, ze ti reklamaci neuznaji a samotnou kliku sezenes asi jedine v bazaru od nekoho kdo znicil tu druhou :-(

0 0
    • smallbrother  

jak se ti to podařilo? Nešel by vykrožil novej a pedál případně zalepit? Btw.: mám doma starý LX kliky na octalink, nabídni… :)

0 0
    • yetti  

Jeste by byla moznost zavit vyvlozkovat necim jako je tohle: www.helicoil.cz/ ale myslim, ze u Deorkovejch klik se to vzhledem k cene nevyplati resit.

0 0
      • Seppy  

Ja sem si takhle ted asi pred tydnem nechal vyvlozkovat moje Race Face, stalo me to 150kc celkem, zatim to drzi no, ale nevim jak to je s dutyma klikama…

0 0
        • yetti  

V miste zavitu duty nejsou, takze by to melo jit stejne.

0 0
        • micu  

Vyvlozkovani delaji v zamecnictvi anebo spis v cykloservisech ? A kde to udelali tobe ? (vidim ze jsi z Usti, ja jsem z Litomeric takze bych to mozna mohl take vyuzit)

0 0
          • micu  

Aha, tak jsem to prave nasel na netu. Delaji to i v cykloservisu v Ltm. Tim padem jsou moje predchozi otazky pase.

0 0
    • black.horse  

nech si to vyvložkovat, když to udělaj pořádně, drží to tak, že se na tom dá i skákat dirty, kámoš to tak měl:-)

0 0
    • Iroo  

Mi se podařilo ohnout XT kliku a objednal jsem si novou přes Shimano. Stála mě 1700, což byla myslím VOC a trvalo to asi měsíc, takže radost. Co jsem se ptal, tak Deore vyšla cenově jenom nepatrně levněji.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.