• sadre

Rad bych koupil nejakou karbonovou sedlovku prumeru 31,6 a delky 400mm.Max.cena do 2000Kc.Muze mi nejakou doporucit a take poradit kde ji koupit.

0 0
    • scret  

Woodman Carbo! delja hokejku i rovnou…

www.rdcycles.cz tusim i www.bikezone.cz

0 0
      • Meesha  

jj

btw. konecne vidim tu R7, kterou chci – v tech verzich je nehoraznej bordela a nikdo pomalu ani nevi co vlastne prodava. tak si me uklidnil :-)

0 0
        • scret  

jejda ted nevim jakou…:)

0 0
        • scret  

Jinak ja mam treba R7cku ktera se standardne nedelaNebo respektive dela se ten typ na OEM ale neni to OEM:))) Mam R7 Super 100 Click it LO,ale nechtel jsem zamykani na riditkach,tak jsem si nechal dat od prodejce klasickej LO na korunce…

0 0
          • Fenous  

Nevite jakej je rozdil mezi R7 Super a Comp?

0 0
          • Meesha  

no, ja chci bilou Super 80mm s lockem na korunce, kterj nejspis vymenim za Rockshox. Ty jejich hejblatka ala ty sileny packy na zavirani nebo hovadiny typu IT fakt nechci a tady ma progress v tech verzich strasnej bordel a pripada mi, ze sami vubec netusi…

0 0
            • Orbis  

to samý bilo předtim u skarebů… na kola se montovali jiný a prodávali se taky jiný v těch střevech aby se manitou vyznal:-)

jnak bílá R7 a karbonovej rám to byde vypadat hodně dobře s SL;-) btw: už mi dorazili jel jsem na nich jen pár km ale je to bomba:-)

a jinak bych taky bral Woodmana, stojí tušim 1500 a vypadá dobře.-)

0 0
            • scret  

80tku???pocitej s tim ze ti bude chodit tak max 6 cisel:((( Ta moje 100vka chodi tak 8cm:(((( By me zajimalo co by to muselo bejt za ranu abych ji dostal alespon na 9,5:))

0 0
              • Meesha  

no, vypada dost vysoka…

0 0
                • scret  

Nevim,ani mi neprijde,ale je teda pravda ze to uz je to moje uz 3. 100vka… Predtim jsem jezdil 80tku a uz bych ji asi nechtel,je to fakt malo…

0 0
    • Gorgov  

přihoď 600 a kum WCS carbon, je to nejlepší řešení, páč ta sedlovka je o 100% lepší cenově srovnatelný.

0 0
      • Orbis  

smysluplnýá věta:-) jinak kde je WCS za 2600?

0 0
        • Gorgov  

He no to jo, teď na to koukám:) vypadlo mi než. Na koloshop.cz. Teda v rozměru 31,6 a delce 400. 27,2 má za 3500

0 0
    • Feďa  

Objevil jsem tuto FSA, ovšem délky jen 350mm www.bikesport.cz/detail.php?…

0 0
      • Gorgov  

takovahle karbonka je nanic, to radsi hlinik WCS. Tohle stejne nebude tlumit. Jedine monokok konstrukce

0 0
        • jecnak  

Ale bude, ale odlepi se zamek.

0 0
          • Gorgov  

no to taky, ale v porovnani s monokokem teda bude tlumit vyrazne hur.

0 0
            • jecnak  

Proc?

0 0
            • Gorgov  

protoze roli v tlumeni hraje u monokok sedlovek vyraznym zpusobem i ohyb k zamku a sedlovka ma vubec vetsi prostor k pohybu. Ikdyž je pravda, že to neni rozhodně jen o tom. mel sem pelse a ten i kdyz nebyl monokok, byl skoro gumovej, az mi to bylo podezrely. No ale urval se tomu zamek sedlovky

0 0
              • jecnak  

No kdyz to vezmu selskym rozumem, tak pruzeni zamku je az okrajova vec vzhledem k tomu jaka delka tam muze pruzit vuci delce sedlovky.

0 0
            • Gorgov  

protoze roli v tlumeni hraje u monokok sedlovek vyraznym zpusobem i ohyb k zamku a sedlovka ma vubec vetsi prostor k pohybu. Ikdyž je pravda, že to neni rozhodně jen o tom. mel sem pelse a ten i kdyz nebyl monokok, byl skoro gumovej, az mi to bylo podezrely. No ale urval se tomu zamek sedlovky

0 0
      • ydaho  

Souhlasim s Gorgovem, jedině monokok, mám sedlovku BBB karbon s hliníkovym zámkem a rozdíl mezi hliníkovou je neznatelnej, chtěl sem říct žádnej........

0 0
    • Veeteck  

Vcera mi prisla sedlovka Trigon, je to monocoque, za ty prachy podle me super.

0 0
    • MartinXC  

Na tomhle průměru karbon už moc pozitivních vlastností nepředvede, leda bys ji měl vysunutou těch 300mm. Na menší vysunutí (pod 25cm) u karbonu radši průměr 27,2 a vložku do rámu.

0 0
      • Gorgov  

Naprostej souhlas, když máš dobrou vložku, je vždy lepší užší sedlovka, výrazně líp tlumí

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.