• Vladim73

Chci si koupit karbonovou sedlovku. Téměř všichni uživatelé v mém okolí na ně nadávají. Navíc mi v jedné zdejší cykloprodejně popisovali hrozné příběhy se zlomenými karbonovými sedlovkami. Vážím skoro 100 kil.

0 0
    • Daf  

Tak tom mas docela dobrej duvod si ji nekoupit :)

0 0
    • grafik  

vladime, sakra neblbni, udelas lip kdyz si radeji koupis neco na sebe :) 1500 za sedlovku bych nedal ani kdybych si vydelaval 30 000 mesicne. Az bude stat polovinu nebo tretinu tak bych o ni mozna uvazoval. Sou to vyhozeny prachy za neco co vubec nepotrebujes.

0 0
    • onegear  

neumim to posoudit ale tohle je zajimave cteni

http://www.lhthomson.com/…seatpost.htm

0 0
    • JMT  

ja sem vymeni raceface evolve (hlinik) za raceface next (karbon) a cejtil sem trosku rozdil…

0 0
      • Homer  

Ja jsem zase vymenil karbon za hlinik a zadny rozdil jsem necitil. Krome toho, ze hlinik je asi tak o 21g tezsi :)

0 0
    • steel is real  

a proc chces karbonovou sedlovku ? kvuli komfortu, vaze ??? kolega si kouipil morati (pouzity) a po „nacteny“ vsech dulezitych clanku zjistil, ze musi vymenit stavajici hlinikovou sedlovku za karbonovou ci titanovou aby funkce kola byly dokonala – zjisteni bylo to, ze asi za 5.700 (nova sedlovka morati) zjiskal efekt esteticky nikoliv znatelny funkcni.

0 0
      • Lance  

co je esteticke a co ne je znacne subjektivni.

0 0
      • zirecek  

No, holt, kdyz se clovek rozhoduje po „nacteni vsech dulezitych clanku“, tak to tak dopada. Holt chyba… .

0 0
        • steel is real  

a jak se rozhodnout, zajit do kramu a sedlovku si pujcit, to je trochu nerealne – tudis projede internet, doporuceni vyrobce a sebesetredny casopis velo, tak to tak dopada. holt chyba…

0 0
          • Siddha  

ja myslim, ze to chyba nebyla, rekl bych ze na tom bude litat jeste vnuk… akorat to levny nebylo…

0 0
    • Vladim73  

Tak vám všem děkuju za rady a tipy. Na karbonovou sedlovku se vybodnu a raději pošetřím peníze. CHci si taky koupit lepší vidlici. (Mám manitou splice comp)

0 0
    •  

Jen počkej, Zající!

0 0
    • Kubiczech  

Vykopávám trochu mrtvolu, omlouvám se, ale…

Umíte někdo poradit karbonovou sedlovku 27.2/330+, ale aby byla s UD strukturou a v lesku? Pro představu myslím něco ve stylu Beast řídítek nebo sedel. Raději bych zavedenou značku, decentní vzhled, cenový strop 5000 tisíc.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.