Jakou máte zkušenost s Bikezone.cz?

31 nepřečtených
  • karboflex

    kdo mate mate s timto e-shopem zkusenosti?

    0 0
    • Splinter  

      Jen kladný.

      0 0
      • karboflex  

        No ja prave cekam uz pres dva mesice na moji objednavku. objednaval jsem si asi 6 veci a poslali mi balik, ve ketrem pulka chybela! nevim, jak si to vubec mohli dovolit bez upozorneni! na fakture jsem mel napsano, ze chybejici komponenty dodaji pozdeji.pritom penize mi nauctovali za vsechny komponenty. uz neverim, ze to vubec prijde

        0 0
        • TheIF  

          Dva měsíce ? A už to máš zaplacený, a to tě nenapadlo jim napsat/zavolat kde je problém ??

          0 0
          • karboflex  

            prave ze tam pisu a volam celkem casto!da se s nimi komunikovat pres icq, ale pripada mi ze snad pokazde mluvim nebo pisu s nekym jinym! zatim sem se ani nedozvedel v cem je chyba!kazdy mi rika neco jineho!nejprve byl problem, ze pry jim ze skladu nebo z ceho neprislo zbozi a nemohli mi ho odeslat!pred 14 dny mi psali ze uz to ten den posilaji! minuly tyden mi volali ze uz to posilaji take ten samy den a ted pry mam cekat az zjisti kde je balik!a je to opravdu dva mesice!trikrat sem u nich nakupoval a bylo to bez problemu!tohle nejak nemuzu stale pochopit!

            0 0
            • Gorgov  

              Jestli ti poslali balik, v kterym bylo jen neco, tys to nevedel a zaplatil za nej jako by tam bylo vsechno a pak sis precetl ze zbytek dojde pozdeji…tak to je pekna svinarna. Pochopil sem to spravne? to bych je poslal do ****** a pekne to rozsiril na netu…

              0 0
              • karboflex  

                Jo pochopil jsi to spravne! Ja osobne bych si to nikdy nedovolil!neni to vubec seriozni.kdyby se to stalo treba nedopatrenim, ale proste sem to zaplatil a na fakture sem mel napsano ze to poslou pozdeji!myslim, ze si meli vyfakturovat jen to co poslali.

                0 0
                • Gorgov  

                  No tak to je na pest, myslim ze bys je za tohle bys je mohl teoreticky zalovat:) Nemuzes zaplatit to co ti neprislo. To bych je hned kontaktoval a domlouval se s nima dost ostrym zpusobem. Honde stesti az to z nich pujdes vymlatit

                  0 0
    • palkac  

      kladne velmi

      0 0
    • pos3k  

      kladne

      0 0
    • MARIN  

      zatim jen dobrou i kdyz posledni zasilka se pry udajne zatoulala jeste v Brne na slavne Ceske poste ale dnes pry posilali novy balik tentokrat radeji pres PPL, tak jsem zitra zvedav jestli nove sedlo a predstavec konecne nasadim

      0 0
      • karboflex  

        tak to ti drzim palce,protoze pry jim u moji zasilky se to nekde zamotalo na poste kdyz jim to slo ze skladu a ted se jim to na poste zamotalo kdyz to poslali ke mne!a dva mesice motani mi prijde dost:-) mozna jen nejaka chaba vymluva!podle jejich spekulaci uz mi muj balik poslali nejmene ctyrikrat!

        0 0
        • UCHI  

          Zetím taky jen dobrý, včera jsem tam zavolal že chci kejmla a ten den tam byl a večer jsem si pro něj zajel.

          0 0
      • Lister  

        nevím čím to je ale pošta v Brně musí mít fakt obrovský problémy, protože moje zásilka se taky nějak zatoulala – aspoň podle vyjádření e-shopu :o)))))) Nakonec ale vše dorazilo v pořádku i s drobným dárkem. Mám už ale oblíbenější e-shopy. Pokud jde o komunikaci tak naprostá špička ( něpřekonatelná??) je Velotrade, další oblíbený je Bagbike, ale tam jsem měl taky poslední 3 týdně nějaký problémy, musel jsem psát opravdu hooodně emailů, něž se se dobral odpovědi. Všechno už je ale na cestě a zítra budu zase o nějakých 10t lehčí :o)

        0 0
      • MARIN  

        Tak balik dorazil – sedlo a predstavec uz jsou na kole ale musel jsem napsat o dodatecne zaslani faktury – asi se nevesla do baliku :)

        0 0
    • Karaya  

      Kladnou, až na reklamace :-) Ale mikdy jsem nemel problem dovolat se Vojtiskovi na mobil..Tak to zkus, myslím, že je zas natolik dobrý obchodník, aby tě za to, co ti provedli, odškodnil nějakým bonusem..

      0 0
      • Paja  

        Po dnesni zkusenosti muzu potvrdit, prestoze 14 dnu objednane plaste nedodali (prestali brat veci od Aspire) nabidli mi misto Maxxisu drazsi Vittorky za stejny penize, takze mam na Praded novy plaste:o) Co se tyka e-shopu maji jeste dost co vylepsovat, sice hned prijde automaticke potvrzeni objednavky, ale dal komunikace z jejich strany casto zbytecne vazne (treba o tom, ze objednane pedaly uz dorazily mi zapomneli dat vedet, s omluvou pridali maly darek, takze to trochu vyzehliåi). Urcite by (stejne jako ostatni e-shopy) mohli uvadet, co maji skladem a co objednavaji (+ orientacni dodaci lhutu)

        0 0
    • mara53  

      jojo,souhlas s Karayaou, zkus to a pak napiš … zlom vaz. Jinak já mám taky právě s tímhle shopem dorbý zkušenosti.

      0 0
    • RomanH  

      Zapornou. Inzerce zbozi, ktere nejsou schopni v dohledne dobe sehnat, e-mailova komunikace taky nic moc, ceny o dost vetsi nez v jinem mem oblibenem e-shopu. Je ale pravda, ze se da v pohode dovolat Vojtiskovi na mobil a domluvit se. Jedine pozitivum u tohoto shopu vidim v tom, ze je v miste meho bydliste a ja si mohu drobnosti vyzvednout bez postovneho cestou z prace, a pak taky vicemene slusne zasobena prodejna.

      0 0
      • mastihuba  

        jo to sedí, přes web už nic neobjednávám. Telefon máte/nemáte? a kdy? e-maily vyřizuje Vojtíšek až se dostane ke komplu což je podle mne chyba.

        0 0
      • MartinXC  

        Jako e-shop je nepoužívám, ale v katalogu si najdu co nabízí a pak volám jestli to mají. Vyzvedávám osobně. Spokojenost tak na 80%

        0 0
      • Paja  

        V komunikaci se zakaznikem maji fakt dost rezervy.

        0 0
    • kryspin  

      uz jsem to tu nekde psal. zkusenosti dost mizerne. jednou nedodali vubec nic ani po nekolika telefonich urgencich, jednou kdyz jsem objednaval vidli dodali pozde (cca o mesic) opet po urgencich, ale bohuzel vadnou. pro me nic moc obchod.

      0 0
    • karboflex  

      tak dnes az se vratim domu budu zase volat. v pondeli sem volal naposledy a ujistili mne ze mi daji vedet kde ten balik je!podle mne tri dny uz je celkem dost!myslim ze budu zase cekat

      0 0
    • goood  

      Ja tam nakupoval jednou a uz tam asi nic nekoupim. Objednaval jsem si desticky a jeste nejaky drobnosti. Nabizeji osobni prevzeti od jejich zastupce v Praze, tak jsem toho vyuzil. Za 5 dni jsem poslal mail, kdy to asi bude. Prisla mi odpoved, ze pozastavili cinnost vsech dealeru v regionech a ze to poslou postou. To bylo ve stredu. S tim, ze koncem toho tydne, nebo max.zacatkem dalsiho to prijde. Koncem dalsiho tydne jsem jim psal kde to je. Druhy den mi nekdo volal, ze to bali a ten samy den posila. Do ctvrtka dalsiho tydne nic…nastesti jsem jel v patek pres Brno na Selu, tak jsem si to tam vyzvedl. Objednavku jsem udelal 14.4. a 6.5. jsem si to osobne vyzvedl :-) Takze uz nikdy vic…

      0 0
    • náčelník  

      Já tam kupoval víckrát a vždy to bylo v pořádku. Pokud třeba neměli to barevné provedení, které jsem požadoval, neprodleně telefonovali a dohodli jsme se, jak dál. Já je chválím.

      0 0
    • Frankie  

      Zkusenost jedna a to velmi dobra.

      FV

      0 0
    • halcyon  

      Psal sem 2 mejly s dotazem na dostupnost Nixona, ktereho nabizeji na e-shopu a nejak mi nikdo neodpovedel. Aspon mohli napsat, ze ho nesezenou.

      0 0
    • Jane  

      No už snad 3 měsíce čekám na gripy Cane Creek Locking Grips a mám takový pocit, že ani není jisté, zda je dodavatel konečně dodá… Potom převodníky jsem raději brala přes bicy. Chtěla jsem RF Chainrings, ale když jaksi nejsou, tak jsem skončila u TA Specialites. Včera jsem si je byla vyzvednout (po 14 dnech), než ještě déle čekat na dodání placek FRM nebo RF a myslím, že litovat rozhodně nebudu… Dnes tam jdu pro jakési nářadí na XT kliky a zkusím se zeptat na představec ITM Millennium. Ten jsem pro změnu objednávala přes koloshop.cz a nemají. Jak jinak. Hm škoda, že představec Thomson Elite má 200 g, jinak se mi moc líbí novej Tune, ale 4300 Kč je ehm trošku moc. Si raději koupím nový tretry…:-)

      0 0
    • karboflex  

      no ja hlavne objednaval s mym kamaradem na jednu objednavku!moje veci prisly temer vsechny!horsi je pak ze ja zaplatil vsechno a doslo jen neco!takze nemam penize ktere po kamaradovi chtit ani nemuzu kdyz sem mu ty komponenty nedal a nemam ani komponenty ktere jsou zaplacene!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.