Jake mate zkusenosti s Polar CS100?

16 nepřečtených
  • Lucky-x

    Zdravím… nemáte prosím někdo přímou zkušenost s Polar CS100?

    Rozhoduji se právě mezi ním a mezi Cyclosport 4.4 jak byste volili vy na mém místě? Nejde mi až tak o rozdílnost funkcí jako o samotné zpracování produktů.

    Jaké máte zkušenosti u Polaru s bateriemi? Dá se třeba vypnout podsvícení displeje? Jak je řešeno uchycení na řídítkach? Slyšel jsem že ten držák se nějak láme… :-(

    Díky za reakce…

    Anketa: Co byste koupili?

    9x
    90%
    0 0
    • Lucky-x  

      Má někdo zkušenost s lámáním uchycení? viz. foto?

      0 0
      • black.horse  

        Měl jsem CS100, teďka CS400, na tento problém jsem nikdy nenarazil, ani o něm zatím neslyšel… asi smůla na vadnej kus:-(

        0 0
        • MlokCZ  

          Používali jsme doma více kusů CS100, teď stále ještě nějaké pořád používáme a nějaké kusy CS600 a taky jsem nikdy neulomil úchyt na přijímači.

          Na objímce na řídítkách se mi ale už jeden ulomil. Tam to tedy tak nevadí jako na přijímači, dá se nová objímka.

          A při častém sundávání chytí ta objímka vakl. Takže ty poslední už téměř nesundavám a pak drží perfektně a ani se nehnou.

          0 0
      • Pebe  

        mě se ulomil ten uprostřed dole, když jsem spadl na kole a ten držák na představci jsem úplně rozlámal. Ale mě to teda na kole pořád drží v pohodě

        0 0
    • RUSH  

      Mám CS100 asi měsíc, jsem vcelku spokojen. Občas pod el. vedením (vlaková trolej) vypadává přenos rychlosti. To je ale celkem známé, nicméně předchozí bedrátová Sigma to tolik nedělala. Co hodnotím kladně, je že nemusím počítač každý den nulovat. Také lze přes jednoduchý software nastavit které údaje chci vidět spolu na dispeji. Design a provedení je na výborné úrovni, problém s držákem nemám.

      0 0
    • kubad  

      mám CS200 a CS400 tu dvoustovku už asi 3 sezony a bez problémů.

      0 0
    • Lucky-x  

      díky za informace

      0 0
      • faba  

        Mám CS600 dva roky a teď se ulomil zámek na budíku. Za tři dny byl zpět a stálo to 700 Kč (díl 250, práce 250, testy 50, pošta 150). Podle toho co říkali je to běžná závada a mají zadní kryt skladem. Výdrž nic moc, spadl ze židličky na dlažbu. Starý Cateye jsem sundával několikrát za den a používal jsem ho deset let. Polar sundám tak 2× za týden a po dvou letech je to už poznat. Ale hračka je to pěkná. :-)

        0 0
    • op  

      Mam Polar CS100 a aktualne s nim mam problem. Prestal cist udaje ze snimacu, spoji se se snimacem ze vzdalenosti cca 20cm, dal uz ne. Nejdrive jsem myslel ze dosly baterky ve snimacich (ale je divne ze v obou (dve kola) najednou), ale pak jsem si vsiml ze v Polaru cosi rachta. Rozebral jsem ho, a valela se tam ulomena a utrzena civka (zrejme soucast anteny). Kamarad mi tam pripajel jinou, ale stejne to nefunguje.. Snimani HR normalne funguje, snimani rychlosti ne.. Tak ted resim co s tim, mam perfektni tepak, ale nefunkci cyklokompjuter, Polar uz si asi nekoupim ..

      0 0
    • Lucky-x  

      Ti kdo z vas tento polar máte, máte wear-link nebo ten standartní pás? Rád bych wear link, ale asi budu mít ten obyčejný.

      0 0
      • RUSH  

        Mám standartní pás. Dle mého je to pouze otázka pocitu, jak ten který pás komu sedí na hrudi. Ohledně výměny baterie (wear link) mohu jen dodat, že standart by měl vydržet asi 2500 h provozu / nebo 7–8 let(mám vyzkoušeno). I pak se dá ve vyměnném programu koupit nový za asi 700,–Kč. Výměna baterie u wear linku bude asi 1× za 1–2 roky podle provozu.

        0 0
        • MlokCZ  

          Většinou to tak je (tedy jen otázkou, jaký má kdo pocit z které verze), ale už jsem i zažil, že obyč pás seděl tak blbě, že i více utažený prostě neměřil, protože dobře neseděl na těle (pás byl ok, na někom jiném měřil v pohodě).

          A wearlink byl v pohodě i méně utažený.

          Já obyč verzi rád nemám, Wearlink je mi mnohem příjemnější a můžu ho i méně utahovat, s obyč verzí jsem ale taky nějaký čas fungoval.

          0 0
    • Babec  

      Čau, nevíte někdo: Je rozdíl mezi běžeckými (RS) a cyklo (cs) pulsmetry nějaký rozdíl krom toho, že cs fungují i jako tachometr?

      0 0
      • Babec  

        Myslím tím, jestli tam nejsou jinak nastavené zóny atd.

        0 0
    • MichalPrague  

      CS100 jsem měl namontovaný na MTB, ale přenos signálu mi vypadával. Kolo mi pak ukradli s se senzorem a držákem.

      Zbyl mi pouze computer, který je jako nový. Za 500,–Kč bych ti ho prodal, nebo od tebe koupím za stejnou cenu senzor s držákem;-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.