• dessloch

Hi, odisli mi dosticky v prednej brzde (brzda aj kotuc XTR), kupil som Goldfreny. Na zaciatku nechceli brzdi, absolutne. Potom som ich zabehol na dlhej zjazde, teraz robia to ze uz trosku lepsie brzdia ale pri malych rychlostiach (ked sa zastavim) strasne rozvybrujú vidlu v predo-zadnom smeru, take 1–2CM. Preco? Vsetko je ciste, a ked som prehodil BBB co mam vzadu dopredu, s nimy to nerobi. A druha vec, na obalu bolo pisane ze je to typ AD, ale podla stranky vyzeraju ako DS (su oranzove).

0 0
    • vlk  

a jak ti brzdí ty ad. Já měl totiž právě ty DS a ty nebrzdily vůbec a ještě loni mi tvrdili že vyrábějí na shimano pouze DS.

Tak asi letos začali i ad, jak brzdí ty AD.

0 0
      • vlk  

PS: Myslím jak brzdí co se týká výkonu.Jinak mě po šele taky strašně vibrovala vidlice a zjistil jsem doma, že mám na kotouči špony.Tak jsem je zbrousil pilníkem a je to OK.

0 0
      • dessloch  

Na obalke ked som kupil bolo pisane ze je to typ AD, ale ma oranzovu farbu, ktora je podla stranky typ DS. Inak nebrzdi dobre, k porovnaní mám originál shimana resin a BBB, tieto tak 50percent na porovnanie.

0 0
        • vlk  

mrkni tady www.goldfren.cz/…ials-mtb.htm Já zatím na goldfren ad pro xtr, xt lx, nenarazil, možná to bude u nich jen tisková chyba-já mám ty třetí na tom obrázku a stojí za nic.

0 0
          • dessloch  

Prave to ze mi ponukaly AD alebo S3. vedel som ze treba brat AD a vyzera to ze je to ten DS. Super, vyhodil som 400SK…

0 0
    • RUMcajs  

Mno, objednal jsem od nich kotouce a oblozeni pro El-camina. Jesti se vratim z dovoleny zivej, tak poreferuju, jak to brzdi. Nevratim-li se, poreferuje za me cerna kronika :-)))

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.