• Luke

Mám tento problém: právě jsem si nechal v servisu vyměnit kazetu (sram 850), doma nasadím kolo, nový řetěz sram 48 (absolvoval akorát jednu krátkou vyjížďku – střílel, tak jsem měnil kazetu). Trochu jsem pošteloval přehazku (sram 7.0) a sotva na to šlápnu, tak to střílí jak za války. Převodníky jsou celkem ok, tam problém nebude. Co je špatně?

0 0
    • Daf  

Možná máš jen zatuhlej článek řetězu v místě nýtování.

0 0
      • BOREK  

neni tam nahodou rychlospojka…?

0 0
        • Luke  

rychlospojka tam je, zkusim to omrknout

0 0
          • Luke  

tak tím to nebude, celý řetěz je v pohodě. napadá vás ještě něco jiného?

0 0
            • aortacek  

pokud je kazeta a řetěz novej tak už jedině ty převodníky, dělá to na všech?

0 0
              • zirecek  

S tím i otázka, jak staré převodníky, kolik km v jakém stylu jízdy?

0 0
              • Luke  

na všech. ale když jsem ten řetěz zkoušel na staré kazetě, tak jsem na to trochu dalo jet. ale teď se chci jen rozjet a mám strach, že se mě to kolo rozsype pod rukama

0 0
            • SODOVKA  

No, pokud to dělá spíše na malách převodnících, je to na stopro zatuhlej článek v řetězu. Již si mi taky několikrát stalo.......

0 0
              • SODOVKA  

a dělá to jenom rány nebo to trhne i s klikama (jakoby proklouzne naprázdno…

0 0
                • Luke  

s klikama to netrhá

0 0
                  • SODOVKA  

hmmmmm, tak to potom tímto není

0 0
                    • Toams  

mozno mu to striela z vyfuku u babety … retaz to ma, pedaly tiez, len ten sram mi tam nejak nesedi:-) … … ak to netrha pedalmi, tak je mozno chyba v ramienku prehadzky, nieco mu tam drhne a jak sa to prepruzi, tak to streli, hmmm?

0 0
                  • Daf  

Nestřílelo ti to náhodou už před výměnou?

0 0
            • Daf  

Ještě špatnej ořech nuže vydávat podobné zvuky. Pak už jedině ty převodníky.

0 0
            • Pá-dlista1  

Jestli mas tu spojku spravnym smerem (se nekdy musi, prej). Jestli mas tu prehazku „spravne“ postelovanou. Obzvlast bych se soustredil na sroubek co je zazadu u patky ramu (u cepu prehazky).

0 0
              • Luke  

u sramu by to mělo být snad jedno, jakým je směrem. nikdy jsem to neštudoval a dycky v pohodě. tak půjdu ještě zkusit seřídit tu přehazku…

0 0
    • Luke  

takže pánové kecal jsem. důvodem je prostřední převodník. zmátlo mě to, že když jsem to měl na začátku na velkém tak to bylo rozhašenou přehazkou. kua jsem trefil fakt dobrý šmejd, na tom převodníku jsem ujel tak dva ticíce. no nic, budu muset koupit druhý.

to Pá-dlista: fakt jen 6mm? jsem to měl do teďka podstatně víc… (a to jsem započítal i zhoblované rolničky :-)

0 0
    • Luke  

jo a jinak všem díky za rady

0 0
    •  

Jen počkej, Zající!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.