Rez vidle RST Gila T4 nebo navod...

13 nepřečtených
  • Vymi

Zdravim vsechny vim ze to neni zrovna vidle jak ma byt ale musim ji udelat servis – nevite kde najit aspon rez te vidle nebo navod rozdelani atd. Dekuji moc :-)

0 0
    • Pá-dlista1  

Nevim, ale neni potreba. Takovehle vidlice jsou tak jednoduche, ze si to dokazes lehce predstavit i bez obrazku. Co chces servisovat? Novou vazelinu? Odsroubujes spodni sroubky a vidlici vytahnes, hotovo! Vazelinu odstranis, das novou a opacnym postupem slozis. Vsechno ostatni pak udelas tak, ze odsroubujes zatky na vrchu vnitrnich nohou (pokud chces treba vymenit, namazat pruzinu atd.)

0 0
      • kovar  

je dodatek: jsem GILU jen tak letmo zkousel a vzhledem ke sve cene a ke svemu pouziti a je docela O.K., subjektivne mnohem lepsi nez odpovidajici SUntour XC60, 75 a podobne.

0 0
        • Vymi  

no musim rict ze sice neni zadnej komfort ale jsem s ni docela spokojen…

0 0
      • Vymi  

hele mozna problem jeden imbus se mi protaci, proste nejde povolit…

0 0
        • kovar  

dirou po zatce zkus zajistit pist proti otaceni bud prislusnym dlouhym imbus klicem, pokud je tam 6hrana dira, a pokud neni tak zhora na pist pri povolovani tlacit drevenou tyckou.

0 0
          • Pá-dlista1  

No a nebo se to da povolovat jeste pri namontovanejch pruzinach a pak to staci delat se stlacenou vidlici :)

0 0
            • Vymi  

takze tlacit na vidlu z vrchu a pak pujdou povolit imbusy dole na vidli???… :-)

Na tu korunku z vrchu jak se utahuje nebo povoluje pruzeni se prodava klic????

0 0
              • JJ  

Klic kterej pouzivam ja se jmenuje sikakleste:)

0 0
                • Vymi  

asi rozumim – chytnes prstenec do klesti a zacnes povolovat imbusy ze????

0 0
                  • JJ  

Na to aby si povolil ten imbus zespoda nepotrebujes drzet tu zatku(prstenec). Jenom na tu vidlici zatlacis, aby se ti to zevnitr neprotacelo. Az vysroubujes imbusy, muzes povolit tu zatku a vytahnout pruziny s elastomery a vytahnout vnitrni nohy. navody jsou na http://www.author.cz/index.php?…

0 0
                    • Vymi  

SUPER moc dekuji jdu servisovat… :-))

0 0
                      •  

jestek tem protacejicim se imbusum, už to řikal pádlista, namotej tam max předpětí a pak to povoluj, půjde to. Jinak nevim jak tam, ale u capy se mi povedlo ustřelit jeden šroub :), teda spíš ustřelil on, závit na dva kusy – dá se to spravit podložkama (myslim o vnějšim d 19mm), akorrat maš pevný předpětí

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.