• Santus

Ahoj, potreboval bych poradit, zbastlil sem takovej udelatorek na zavirani vidlice z riditek,funguje to celkem dobre, ale ma to zadrehel v tom, ze kdyz se pretoc riditka treba pri havarce, tak mam strach ze se muze poskodit vidlice.O tu otocnou „cepicku“ mi nejde, ale o vidlu, ram by to asi vydrzel taky.Jinak to vyrobit nejde, protoze i mezi original deklikem(nedal­kovej) a ramem je asi 1mmm a neni tam misto. Jak to mate vy na svych zaviracich vidlach, musi to bezpodminecne projit pod ramem?Diky za odpovedi.

Anketa: Otazka:Musi to projit pod ramem

Ano
    2x
    18%
    Ne
    1x
    9%
    0 0
    • Santus  

Tady to je jako celek www.bike-forum.cz/…ponenty.html?…

0 0
      • goofy  

Az na to, ze bych si takove bazmekty na kolo nedal, tak by to nejspis nemelo nijak vadit. Nevim na co to tam mas napojene a o co se ten hlinikovy valecek opira, ale mne u Marzochy mlatilo stelovani utlumu a zavirani ECC taky o ram, a nic se nestalo. Aspon sem mnel jistotu, ze se mi neurve hadicka od brzdy…

0 0
    • kovar  

být sebou, tak bych to odšruboval a vyhodil

0 0
    • Peslezedirou  

Co bych za to dal, kdyby se mi takle vidle zastavila. Vždycky se při pádu vidlice protočí a ohnu o rám brzdovou páku.

0 0
      • JSt  

tak objimku te paky utahni trochu min, at se paka muze pootocit…

0 0
      • Radek Broz  

Te ujistuju, ze to neni dobry – pokud pod ramem neprojde, staci nekolik malo padu (pripadne jeden vetsi) a bud si jistej, ze projde stejne v pohode;-)

0 0
    • Bulda  

www.bike-forum.cz/…ponenty.html?… www.bike-forum.cz/…ponenty.html?… www.bike-forum.cz/…ponenty.html?…

zatim se mi podaril takovej pad jen 2× a jen jsem narovnal lanko a v poho, je fakt, ze me to skoro projde

0 0
      • Santus  

No zdar, tebou sem se taky nechal inspirovat.Puvodne jsem chtel tu paku na riditkch udelat stejne jako ty, aby lanko slo vodorovne, ale ten muj bovden je moc tuhej a neslo s tim otacet. Nakonec jsem to musel predelat, aby sel bovden od riditek kolmo dolu k vidli a uz to fungiruje. Cos pouzil za to lanko?

0 0
        • Lišák  

Bulda tam má lanko bez bowdenu, takže počítám nějaký silnější, než brzdový. Snad se dají takový lanka koupit někde v železářství, protože jsem je občas fasoval v práci ve skladu.

0 0
          • jaski  

premejslel sem o struna z auta-na plyn nebo od sytice.nebo nahon na tachometr-to by bylo idealni.

0 0
    • gersa  

Mel sem stejny problem a na Duratecu. Od LO se mi odirala barva na spodni trubce. Vsechno vyresila nova vyssi miska hlavoveho slozeni, kterou sem dostal od Duratecu

0 0
    • Santus  

Diky vsem za odpovedi k veci, jeste pospekuluju nad tim lankem.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.