• Psychokiller

Jaký jsou nejlepší špalky?

0 0
    • kafac  

Já mám sice kotouče,ale brácha má na kole brzdy AVID 5 a teď tam dal tyhle špalky: www.cykloexpert.cz/…-06t-veestop a oproti těm origoš to brzdí jak prase, a nehobluje to ráfek

0 0
    • Martula  

BBB.......jinak už neee!!! (o:

0 0
    • Páník  

taky BBB

0 0
    • rock  

BBB. Akorát už je vozím docela dlouho a chtělo by to změnu. Jenže mne nenapadá žádná stejně dobře fungující za stejně malé peníze …

0 0
    • bajkr  

super sou tyhle www.jipacz.cz/katalog.php?…

0 0
    • Krutor  

Hlasuju taky pro BBB. Možná se najdou ještě lepší, ale účinnost a výdrž super.

0 0
    • P@vel  

Perfektní zkušenost mám s Baradinama(tří­barevný)www.cykloprofi.cz/katalog.php?…

0 0
    • Luke  

BBB tribarevne. pak jsem je nemohl sehnat, tak jsem zkusil BBB sede (staly myslim 130Kc dva pary) a brzdi dle meho subjektivniho nazaru stejne

0 0
    • Lister  

Nevím jestli nejlepší, ale taky jsem propadl tříbarevnému šílenství jeménem BBB :o)

Neříkám, že to jsou nejúčinější špalky co jsem vozil ( Jagwire co jsem měl předtím byly lepší, ale strašně tvrdý a blbě dávkovatelný, musel jsem je dát dozadu, kde je trochu tlumila rozevírající se zadní stavba), ale jsou krásně dávkovatelný, tichý a celkem vydrží, a navíc ta cena :o)

0 0
    • Splinter  

Taky mě brzdí trojbarevná guma značky BBB.. A brzdí s nejlepším poměrem cena/brzdný účinek/opotře­bení ráfku…

0 0
      • Lance  

Myslite, ze mi to nebude delat problem na cantilevrech? Nebo musim koupit nejake specialni

0 0
    • JSt  

mam to vubec psat? :)) bbb nebo barradine (o nejakou kacku levnejsi) trojbarevne

0 0
    • Siddha  

Campagnolo a zeleny Jagwire.

0 0
    • slavekRM  

Modré Fibraxy a potom tříbarevné BBB

0 0
    • nadrazak 2  

kool stop dc,kool stop černé-originály z avid sd mag.

0 0
    • MARIN  

Trojbarevne BBB

0 0
    • MARIN  

Trojbarevne BBB

0 0
    • Tomcat_1  

Nevim jestli nejlepsi, ale cerveny Clark´s.

0 0
    • tomek  

Baradine / Alhonga jsou super. www.tandem-bike.cz/…robnosti.php?… Ale ta barva nejde k mému rámu…

0 0
    • Jirikus  

Trojbarevné BBB brzdí dobře. Výdrž nikdy víc jak sezónu, protože mi vždycky v zimě zmizí. Problém je taky v tom, že jsou vyšší než ostatní špalky – povolení lanek a špatně se vyndávají kola z rámu.

0 0
    • SoLaX  

Trochu se tu prizivim, at nezakladam novy thread – taky se prave rozhoduju mezi tribarevnyma od BBB 05T, Baradine 955VC a 300G Z-703 (www.imexpo.cz/brakepads.pdf).. Myslite, ze to sou vsechno srovnatelny, nebo dokonce technologicky okopceny a lisi se jen cenou? Soucasny tektra co tam uz byly sem sjel az po dvou letech a 2500 km, tak se rozmyslim, jestli koupit kovove botky s vymenymi gumickami, nebo klasicke celogumove spaliky? Co byste doporucili? Pocital sem to a cenove by se mi ty kovove botky vratili nejdriv po sesti sadach..

0 0
      • St1c  

kuuuulstop:D a inak koolstop cervene

0 0
      • Paja  

Jezdil jsem 3barevny BBB a Baradine, oboji vyborny, ale myslim, ze nejsou uplne stejny, trosku favorizuju BBB.

0 0
    • Šemík1  

MAGURA červený

0 0
    • ydaho  

mám keramiku, takže Koolstopy v zelený barvě

0 0
      • Mamut  

Cierne Fibraxy, tie aj na snehu brzdili skoro ako v lete za sucha (a nemyslim to tak, ze v lete za sucha brzdili ako zvycajne gumicky zvyknu vrzdit na snehu). A potom cervene Tektra. Skoda, ze pasnu uz iba do cantileverov. www.cykloprofi.cz/katalog_img.php?…

0 0
    • Vrci  

campagnolo a koolstop

0 0
    • roberth  

koolstop červenočerné …na králi se ani nehli, třeba Shimano by bylo na dvacátým na vyhození

0 0
    • enrico  

ritchey čierne

0 0
    • konfucius  

podle mě nej jsou BBB 3 barvy!!

0 0
    • Luža  

U trojbarevnéch BBB Veestop píšou – Kompatibilní se Shimano vyměnitelnými brzdovými botkami (M70R2).

Řekne mně někdo jestli do dostanu do brzd Shimano Alivio BR-M430? Dík.

0 0
    • Luma  

Vozím Authory tříbarevné a oproti originál Shimanům je to velký rozdíl.

0 0
      • delfyn  

podle mě tyhle authory, barradine a BBBčka dělá stejná fabrika v Asii

0 0
    • Sabbath  

Mám taky 3barevné BBB a oproti původním Tektro špalkům je to velký rozdíl.

0 0
    • scret  

nejlepsi jsou urcite cerveny Koolstopy!! vubec nemizej,nechytaj spony,nenicej rafek,na suchu brzdej jak mechanicky kotouce Avid…

0 0
      • Vilém  

… na mokru jak bez brzd:(Parkrat mi naskocil studenej pot na cele po prujezdu brodu s cervenejma koolstopama.

0 0
        • Hejdik  

To je zajímavý,já když projedu brodem,a chci zabrzdit,zak mi to kolo brzdí jak suché.Nevím čím to je a co by se s tím dalo dělat? :))Mám taky červený K-S.

0 0
          • Vilém  

Tak to mam asi jeste nejakou jinou verzi.Za sucha super,ale na mokru s tim musim hodne pocitat.

0 0
            • scret  

no me to nebrzdi jenom dokud je na rafku voda,jakmile se „stahne“ tak zase brzdej…ale celkove si myslim ze brzdej ze vsech spalku nejlip…

0 0
    • Balrog  

Ahojte. Mám taky špalky BBB ale zadní kolo mi nějak nechce brzdit, nemůžu ani za nic dostat zadní kolo do smyku. myslíte že to může být ráfkem ?

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.