• mastihuba

Nepište sem prosím poznatky typu Autor je šit, protože má vidlici RST toto mne opravdu nezajímá. Raději bych chtěl slyšet, kterej rám s kterým tlumičem, dílenský zpracování, funkčnost atd.

www.mtbs.cz/katalog06.html?… www.mtbs.cz/katalog06.html?… www.mtbs.cz/katalog06.html?… www.mtbs.cz/katalog06.html?…

Dyť to vypadá všecko skoro stejný.

Anketa: Funguje XC FSR s tlumičem Fox Triad for FSR XC lépe?

ano
    0x
    0%
    ne
    0x
    0%
    0 0
    • speedy gonzales  

jen poznamka..ta kona je holcici-po tom co jsme se bavili predpokladam ze to kolo je pro tebe,takze ted nevim:-)

0 0
      • Pebe  

Navíc to není FSR

0 0
        • mastihuba  

Než něco nápíšeš tak si přečti na co se ptám. Děkuji.

0 0
          • Pebe  

Já jsem si to samozřejmě přečetl, asi jsem měl napsat:„Navíc to jako jediný není FSR“ :-)

0 0
      • mastihuba  

jsem tam ty kola naházel vod pasu kvůli té zadní stavbě. Předělat se na holku samozřejmě nehodlám.

0 0
    • MartinXC  

Vypadá to všecko stejný … tak tak, nevybral bych si ani jeden ;-)

0 0
    • Phoebe  

Teď jsem si objednal Canyon XC. Ohlasy u vlastníků jsou velice dobré, jen je trochu delší čekací doba objednání. Vybíral jsem cca dva měsíce, pořád jsem laboroval, zkoušel, četl mnohokrát testy (Velo, Peloton). Geometrií a vyrovnaností odpružení je Author trochu delší a odpružení si někdy protiřečí, Kona má zvláštní úhel geometrie. Ravo, Canyon odpružení a geometrie „tak akorát“, prostě mi připadají dobrá, a proto jsem zvolil Canyona. Musíš mě brát s rezervou, do této doby jsem jezdil jen HT, to co píši jsou jen teoretické poznatky. Zas na druhou stranu za ty dva měsíce jsem toho přečetl dost.

0 0
    • kesu  

ja bych bral canyona kvuli karbonovymu ramu.Nevim co porad resite s tim jestli to je nebo neni FSR,jezdim Spesla s FSR a zase tak silenej rozdil oproti prepakovanymu jednocepu to taky neni..

0 0
      • MartinXC  

:-)

0 0
      • fousek  

No nevim jakej je rozdil oproti prepakovanymu jednocepu, ale proti neprepakovanymu jednocepu je to docela rozdil

0 0
      • ice  

aaa, tady je nekdo vtipnej :-)) kdyby neslo o FSR tak by ten za patent neplatila cela rada dlasich znacek,jen aby jejich ramy mel taky FSR,protoze je to v soucasnosti jeden z nejlepsich z financne dostupnych systemu

0 0
        • kesu  

spis fsr chtej protoze je to moderni,je hodne funkcnich systemu odpruzeni,FSR je fajn pod brzdenim ale nemam pocit ze by to bylo neco uplne jinyho…

0 0
    • Lister  

Nějak moc nechápu ten výběr, tak buď chceš kolo pro holku, nebo chceš kol na závody a pak si vybereš mezi Arturem a Ravem nebo chceš kolo na ježdění a vybereš si to jediný pořádný co tam je :o))))))

0 0
    • speedy gonzales  

no vim ze to neni v tvem vyberu…ale hodne se mi libi nove hara sonix. podle papiru je to system vp a ty ceny jsou hodne zajimave. ted jeste aby to nekdo projel..

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.