• Kóča Popovič

    Ahoj, chtěl bych se zeptat na zkušenosti s velikostmi bund Craft. Chtěl bych koupit na kolo a občasný běh jejich bundu Multi Run nebo Courier. Trochu jsem se ale lekl velikostní tabulky. Mám spíš hokejovou než bikerskou postavu a podle tabulky (příloha) bych na svých 178 cm měl mít S, maximálně M (tyhle velikosti jsem měl tak někdy v osmé třídě) – kolem hrudníku mám asi 110 cm, což odpovídá v tabulce XL; pak se ale bojím, že bude bunda příliš dlouhá. Kardinální otázka: Není střih Craft bund určený primárně pro vysoký hubený chlapy? Vyzkoušet nemám možnost, budu kupovat přes internet. Děkuju Vám za Vaše sdělené názory.

    0 0
    • Ruprecht  

      no pravdou je že ty střihy jsou docela dlouhé a úzké, bez vyzkoušení bych do toho nešel

      0 0
    • RUR  

      Craft a úzký střih? Není to tak zlý. Já 180/75, hrudník kolem metru. Mám Courier vel. L a je OK.

      0 0
    • Polka  

      Nevim jestli hefnu, ale já – 192/85 mám Craft Double Action XXL a klidne bych snesl XL. Taky se me zda delsi. I na netu se ale daji hadry vymenit.

      0 0
    • mikin  

      Mam bundu DOUBLE ACTION XL a v pohode mam 190/85. Jsem s ni max spokojeny je tu moznost odepnout rukavy coz taky na jare dost vyuziju

      0 0
      • Kóča Popovič  

        No jo, ale vy dva jste velký chlapi. Já mám skoro tolik jako Vy v kilech, ale o 12 – 17 cm míň na výšku. Kdyžtak ji vrátím.

        0 0
        • jirkag  

          Ber to tak, ze nejdulezitejsi je delka rukavu. Me by taky kolikrat stacilo pres hrudnik L, ale ma kratky rukavy tak musim vzit XL. A na kole mas ruce skoro natazeny, takze pokud nechces, aby ti foukalo na zapesti tak musis volit podle delky rukavu.

          0 0
      • kajulka2  

        JAká je ta bunda?Uvažuju o ní, zajímaly by mě zkušenosti z provozu(neprofuk nepromok jak jde složit, jestli se dá vozit v camelu)

        0 0
        • MARIN  

          Mam tuhle bundu taky a pod Camelem se v ni rozhodne budes dooost potit – vyzkouseno na kole, na bezkach a pri turach. Na druhou stranu ale neznam zadnou bundu ve ktere bych se pri fyzicke zatezi a s batohem na zadech nepotil :)

          0 0
          • kajulka2  

            Dík za odpověď. A odolnost větru dešti je jaká? A ještě dá se nějakým způsobem sbalit aby se vešla do camelu?

            0 0
            • MARIN  

              Odolnost vetru vyborna Odolnost desti dobra – mam ji uz pres 2roky a tak uz jsem nekolikrat obnovoval inmpregnaci Kdyz ji sbalim vejde se mi do zadni kapsy dresu ale mezi nejmensi rozhodne nepatri

              0 0
        • Toams  

          Noo, ja mam Nordic Walking (nie je spesl na bajk ale na bezky, tj. nema vzadu bajkovu kapsu:-) ale je vcelku gut, „prefukne“ asi pri 50km/h zjazde v 2oC, ak nemas dostatocne „vysoku“ 2. vrstvu, ale inak super. Ma odopinatelne rukavy, odvetravanie aj na chrbte (ak mas kamel, tak to moc neodvetrava:-) a ked zpola odopnes rukavy, tak vetra aj tam … toz asi tak. Do kaspy dresu som ju zmuchlat neskusal

          0 0
    • jirkag  

      No ja mam 185/92kg a hrudnik 105cm a ve kseftu mi byl Courier velikosti L malej. Vetsi sem nemel moznost zkusit, pac ho nemeli. Jinak kalhoty na lyze od Craftu mam XL. Podle mne to chce fakt vyzkouset.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.