Bunda Humi Cyclo X Craft Double Action

16 nepřečtených
  • Belin

    Sháním lehkou větrovku i s jakousi odolností vůči vodě. Zaujaly mě typy, které mají možnost odepnutí rukávů a „vytvoření“ cyklovesty, což mi přijde jako velmi dobrá varianta do letošního aprílového léta. Do konečného výběru se dostaly tyto bundy: Craft Double Action http://www.craft.cz/index.php?… Humi Cyclo http://www.humi.cz/…pts/str4.php?…

    Zajímaly by mě vaše zkušenosti s nimi, popř. zkušenosti s rozdílnými materiály (prodyšnost, větruvzdornost, apod.), které jsou tam použity, tj. Pertex DWR+ (Humi) nebo Micro PES (Craft). Popř. máte-li nějaký jiný návrh, tak sem s ním. Cena by ale neměla překročit 2000,–. O tom Craftu jsem v historii něco našel (převážně pozitivní reakce), ale zajímaly by mě i zkušenosti s Humi. Dík.

    0 0
    • mn  

      cyklo bundu od humi mám a jsem s ní celkem spokojený. odolnost proti větru je dobrá opravdu to neprofoukne, proti vodě ale nic moc(tak 20 min)prodyšnost je taky docela dobrá. akorát v chladném počasí (okolo +5°) se uvnitř už začíná srážet voda.

      0 0
    • tit  

      Zhanal som Double Action ale dovozca na Slovensku my doporucil bundu CRAFT Multi Run. Vlastnosti velmi podobne Double Action bunde. Poslal som Ti viac info do mailu. Ja som nadmieru spokojny. Ani som nedufal, ze nieco take existuje. Skutocne doporucujem.Ne­prefuka, jemny dazd zvlada (este som v nej poriadne nezmokol) a nejake zaparanie z vnutornej srany som nepozoroval, lahka, skladna, odopinaci rukavy, zadne vrecko a predlzenie.

      0 0
      • Belin  

        Dá se taky složit do nějakého malého pytlíku, stejně jako ta Humi? U nás to vypadá, že se dá sehnat jen ta Double Action. O Multi Run jsem nikde nenašel ani zmínku a ani místní prodejce o ní nic neví.

        0 0
        • tit  

          Tak skladna ako Humi nieje. Ziaden „pytlik“ k bunde dodany nebol, nosim ju zrolovanu v batohu. Pertex som skusal a ma dost „igelitovy“ efekt v porovnani s CRAFT. Pri hladani som prelozil cely web, ale Multi Run bundu som taktiez nikde nenasiel. Dovozca na Slovensku tvrdi, ze sa jedna o vzorku z modeloveho radu na tuto zimu, viac neviem.Skus kontaktovat dovozcu v Cechach.

          0 0
    • RD33  

      Mám od HUMI toho Rapida. Dobrá, skladná větrovka. S odolností proti vodě to není 100% ale ten Pertex supr rychle uschne. Můžu doporučit

      0 0
    • Lister  

      Jsem měl Bundu z Pertexu jeden den. Hned druhý jsem ji šel vrátit, protože jsem se v ní pařil i při běžné chůzi. Naštěstí byli dost seriozní – ani jsem nedoufal v úspěch – a nepoškozenou budnu vzali zpět. Místo toho jsem si pořídil batoh a ten slouží do dnes :-).

      0 0
      • Belin  

        Na té Humi bundě by měl být z Pertexu předek a ta „pelerína“. Záda (kde asi potřebuješ odvětrávat nejvíce) jsou prý ze sí?oviny (alespoň podle info od prodejce). Zatím jsem ji ješte v reálu neviděl, takže mu musím věřit.

        0 0
        • mn  

          sí?ovina je asi do půlky zad tak aby byla krytá tou odepínací částí. jinak v límci toho odepínacího je i kapuca. druhá půlka je kapsa na zip ve které je pytlík se sucháči do kterého se bunda sbalí a dá se připnout na rám, sedlovku nebo já ji vozím na řidítkách.

          0 0
    • Toams  

      Ja mam GoreBikeWear Jacket Sportive … za 2 litre asi nebude, ale je to najlepsie, co som skusil. Tato ma nejaku zaterovu z Intersportu a nestazuje siOproti zaterovym je to 100 a 1 … ja by som kukal take vychytavky ako nastavenie obvodu krku, kapsy na chrbte, vsetky kapsy na zip a vsetky zipy kryte legou, nejaka ta reflex paska tiez nie je na zahodenie, anatatomicke rukavy atd. ak to vsetko ma, tak uz len vyberies material a zistis, ci si v cenovom limite:-) … ale z tych dvoch ma nejake vychytavky trochu lepsie Humi a matros boduje u Craftu (aj ked by som este nosil vo vrecku asi poncho-plastenku:-)

      0 0
    • crom  

      ja koupil bundu freerace a mela by byt proti vetru i nepromokava,jeste ji nemam moc otestovanou.tak dam vedet.material a strih vypada dobre.cena 1700,–

      0 0
    • mikin  

      Mam Craft Double Action asi 1 rok a zatim max. spokojenost.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse