• dieegoo

Tak.. abych nezakládal zbytečně moc nových diskuzí, nacpu všechny otázky do jedné.

1. chtěl bych hydrauliky na kolo, nejspíš to vypadá na LXka s Dualama. S tím souvisí první otázka.. vzadu mám Deorko přehazku, bylo by potřeba měnit za inverzní?
    2. půjde třmen přimontovat na postmounth /nebo jak se to pise?
    3. Je k tomu potřeba pořídit nová kola. Jak na tom budou s kvalitou ráfky Rigida Taurus, náby Deore CentLock ?
    4. Je nějaká šance prodat současná kola na Joytech nábojích, ráfky Weinmann 920 a osmičkou kazetou vzadu? A dál GripShift řazení Sram Centera?

předem dík

0 0
    • dieegoo  

Kdyby byl nějaký jiný návrh týkající se těch kol v podobné cenové relaci, klidně ho sem šoupnětě

0 0
    • jecnak  
      1. ne
      2. sundas z brzd adaptery na IS2000
      3. Nevim. Poridil bych asi Mavic Crossride 2006.
      4. Sance je vzdycky. Uvidis az to zkusis.
      0 0
      • dieegoo  

Na ty jsem taky koukal, ale s redukcí na Centr by vyšli na dvojnásobek toho co tyhle :(

0 0
        • Meesha  

tak nekupuj centerlock kotouce jestli uz je nemas…

0 0
          • dieegoo  

to jeste nemam, ale jsou v te sade LX s Dualama..

0 0
            • bajkr  

tak se zeptej jestli ti je neprohoděj;-)

0 0
            • Darkson  

čeče, jak to děláš, že si furt tak vysmátej?! ti to závidim, takhle po ránu

0 0
              • dieegoo  

no to byla nějaká slabší chvíle při psaní tý závorky.. poslední dobou bych tam napsal uplně jinou :D

0 0
              • Medunka  

ty se po ranu neusmivas?

0 0
                • Lister  

Já se snažil, ale párkrát jsem se v zrcadle tak vyděsil, že už to radši nezkouším :o))))

0 0
                  • Medunka  

na to funguje jedna vec, nemit v koupelne zrcadlo provozuji to tak druhy rok a musim rici, spokojenost nade vse ;-)

0 0
    • goofy  

Kup radeji ty Avidy, a hned budes mit o par problemu mene.

0 0
      • Lister  

viděl bych to podobně :o)

0 0
        • dieegoo  

nooo… taky moznost, ale cenove to vyjde jeste draz…

0 0
          • goofy  

Nad tim bych se zamyslel. Nemusis kupovat retez, kazetu. Kola muzes dat zminovane Crossridy. Koupis sy brzdy, a ne pribrzdovaci houby, a Bude to vypadat o hodne lip… :o)

0 0
            • dieegoo  

Jo, s tou kazetou je to pravda, retez musi prijit novej tak jak tak… musim si to spocitat :) avidy sou za 5800 a kola za 4000… to je 9800… Lxka i s razenim 4900 a ty kola dejme tomu taky 4000… chmmm :/

0 0
              • dieegoo  

skoda ze je zdrazil… za tu puvodni cenu bych asi moc nevahal…

0 0
    • dieegoo  

no…tak po dlouhem uvazovani jestli jo nebo ne se pomalu zacinam vracet myslenkou k deorkam 525…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.