• jakub

Ahojte po dohodě se ženou si koupím k vánocům ráfky, poradte mi prosím pokud mátě nějaký typ. Potřebuju pár do 1500 do současné doby jsem jezdil mavic X-317 disc ale zadní jsem zrušil, tak si chci udělat radost a dát jiné… pokud možno samozřejmě lepší… díky moc za jakou koliv konstruktivní odpověd.. jo chci ráfky na maratony 32 děr..

0 0
    • XC-biker1  

nenapsal si jestli včka nebo disc

0 0
    • Pavel100  

DT Swiss X430 disc ale je to málo nad limit

0 0
    • teepeex  

mozna tyhle Suny, ale ty budou spis nez lepsi, asi tak na stejny urovni co se tyka odolnosti

0 0
      • teepeex  

tady je maj za 450,– a to se vyplati :)

0 0
        • MARIN  

NEVYPLATI = NEBRAT

mam je rok a horsi rafky jsem jeste nemel, jediny stesti je, ze mam kotoucovky s „V“ bych je uz davno vymenil. Rozhodi je sdad kazdy kaminek na ceste a jeste se blbe centruji

0 0
    • kolda  

ja bych si koupli znovu ty 317 + za zbyle 5kilo jeste neco jineho… poslouzi ti stejne jako drazsi.

0 0
    • Marccoo  

DT X455

0 0
      • jakub  

jj to je další alternativa.. díky za rady........ založil jsem toto vlákno s tím, že mi poradíte třeba nějaku výprodejovou akci o které nevím.......... o těchto ráfcích dost uvažuju. Ještě se Vás tu zeptám na nátor, mám ploché dráty a moc se mi nechce je vyhazovat, myslíte že vadí když s ními nově vypletu kola, když jsou jety řekněme 3000 řekl bych že jsou v pohodě…

0 0
        • jonti  

Potom mas zrejme draty drahsie nez rafky :) By som tam dal znovu to co mas, su do dobre rafky a ine v tejto cene ti nic extra neprinesu. Ani nezoberu.

Ja osobne by som trochu prihodil a bral k plochym dratom nieco z kategorie DT 4.2 alebo Mavic 717.

0 0
        • kolda  

to nevim.. ja bych to nedelal. ale podle me je cypovina davat na levne rafky ploche draty…

0 0
      • Evilcleaner  

šel bych znovu do 317, jsou to dobré ráfky.  u dt nevidím moc výhod které by měly proti mavicům. jo a na které z tvých mnoha kol to chceš?:-D

0 0
    • Hnoj  

AlexRims XCR100, v módní bílé barvě, hmotnost 400G (váženo v rozmezí 394–408g, 8 kusů), měl by se dát pořídit od 700Kč/kus.

0 0
      • sagista  

pjehny japa by asi vypadaly na bilym kole??

0 0
      • jakub  

diky za typ, ja bych bral spis naky zluty… ale ty nemuzu sehnat ani vubec… mam stribrno-cerno kolo se zlutymi doplnky…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.