• Petras

Předem-jsem total laik a potřeboval bych poradit nějaké kolo do 12000kč protože mi doktor doporučil ať si najdu jinou zábavu respektive sport kde nebudou tolik trpět kolena a kotníky.Sám mi doporučil kolo tak nevím ,ale docela mne to baví akorát ten 20let starej favoš není to pravý ořechový hlavně v terénu.Jezdím tak 50/50 silnice terén.Dík doufám že ta otázka není moc trapná protože určo není poslední.

0 0
    • gobike  

kup bika

0 0
      • enjoy  

otazka je co je pro nej teren..ja bych to sacoval na polnacky a tak.a v podobnym terenu si na crossu uzije spoustu srandy.

0 0
        • Petras  

To co já považuju za terén nevyjedu ani na šlapačce,takže asi ty polňačky.Jo a co Kalloy je ok ,třeba AXIS se mi zdá celkem v poho.

0 0
    • rarášek1  

Kup si crossový kolo. V ceně kolem 12.000,– je už docela slušný výběr kol. Jediné na co bych si dal bacha, je velikost zadní stavby v okolí domečku se středem. Aby v případě nutnosti šel vyměnit plášť za něco festovnějšího. Další věc, kterou bych asi po crossu chtěl, tak aby měl výraznější sloping. Dobrý výběr a vítám tě mezi velocipedisty. :-)

0 0
    • Pavlos  

je to sice vic…

www.4ever.cz/model.php?…

0 0
    • kurýr na bajku  

Kup si Heavy-tools v Mountfieldu a budeš to mít zadarmiko (teda pokud správně zatočíš kolem). Maj tam krásnýho krosa HT V Deore s dualama. www.mountfield.cz

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.