• mdk

Chci si koupit nové brzdy ale nevím které. Rozhoduji se medzi HAYES HFX 9 nebo Shimano XTR BR M-965. Poradte a chcel bych nejake skusenosti

0 0
    • black.horse  

Hope nebo Avid:-P

0 0
    • moratii  

HOPE…)

0 0
    • McBlacky  

asi trošku neporovnatekný ne? to tak možná Hayes El camino proti XTR…

0 0
    • ice  

kdyz uz tak vem Saint,ty jsou oproti Xtr ozkuseny a nikdo si nestezjue narozdil od casti majitelu Hayesek

0 0
      • Dijck  

Hayes je v pohode:)

0 0
        • ice  

ja mam taky HFX9,ale nejakou starsi a chodi dobre,ale mel jsem v ruce i jiny a Hayes uz bych nechtel (krome MAGu)

0 0
    • BB  

pokud chces presne modulovat tak XTR, pokud ti staci brzdi, nebrzdi tak klidne Hayes. Mel jsem Hayesy a presel na XTR a jsou to nesrovnatelne brzdy. Stejne presnou modulaci jsem uz videl (citil) pouze u Hopu. Takze jedine XTR, Hayes nedoporucuji.

0 0
    • visby  

xtr alebo xt… sak stoja o nieco malo viac ako tie hajzlesy…

0 0
    • Meesha  

Hayes brzdi dobre, ale nevim jestli bych do nej ted sel. Sou tu treba Juicy 5 a tak… XTR mam zatim ve skrini, tak pockej tak do brezna az ho hodim na kolo :-)

0 0
    • dessloch  

Tak jednoznacne XTR. Mam ich viacej ako rok, su citlive na nastavenie, ale ked nastavene dobre tak no comment.Pred tym som mal asi pol roka MAG vpredu a HFX9 vzadu, tieto sami pacia lepsie, a o vahe ani nehovorim. Mozem len odporucat. Vyskusaj ich alebo nejake XT/Saint ci sa ti paci feeling shimano kotucoviek (oproti hayesom maju maksi chod), niekomu to vadi niekomu nie.

0 0
    • Hnoj  

určitě XTR, minimálně kvůli váze ! a nenech se odradit kecama tady všech těch ANTI-SHIMANISTŮ, ty brzdy sou naprosto dokonalý !

0 0
      • pitelboy  

nevim no s tema Rkama. Kamos je ma a za mokra sou na kole prej jen na ozdobu..

0 0
    • lubos  

z tehle dvou radeji Shimano

0 0
    • wroum  

ja sem s hejsama spokojenej. xtr mi prijdou fakt hnusny.

BTW vono to je jedno, brzdej oboje. a oboje sou lepsi nez vecka.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.