• Marcinka

Kdybyste si mohli vybrat mezi přehazkou XTR s inverzním tahem pružiny (2002/2003) nebo se standardním (ze sady 1998, 1999), po které byste sáhli? Raději klasické řazení Rapidfire kombinované s klasickým tahem přehazovačky nebo Dualy s inverzní přehazkou? Nebo Rapidfire s přehazkou s inverzním tahem pružiny, přehazku Sram, řazení Trigger shifter, Grip shift nebo jiné kombinace?

0 0
    • lubos  

v 2002 se nedelali inverzni. Az 2003. Pokud me pamet neklame. Ale na tuhle otazku nelze odpovedet. Protoze nekdo rad vdolky, jiny holky :)

0 0
      • zirecek  

5 samyc

0 0
      • zirecek  

Naše odpovědi jsou časově na sekundu totožné.

0 0
        • lubos  

Admin by se mel podivat do databaze, jestli nejsou setiny :-)

0 0
      • Vilém  

Driv delali inverz i klasiku.Inverzni mela vzadu takovou kladku.Byla to ta celoseda.

0 0
      • Marcinka  

V roce 2002 byla sada představena, prodávat se začala až od 2003 – aspoň tak jsem to pochopil z Vela.

0 0
    • zirecek  

RF + novější inverzní XTR.

0 0
    • jaski  

novejsi a RF.mam LX inverzni a LX RF a je to parada ta inverze :-) tak a ted se do me pustte :-D

0 0
      • lubos  

Je to parada. Kdyz zlobi prehazovacka (treba bahno nebo neco), a potrebujes radit lehci prevod :) … jo, kamos na to nadaval :)

0 0
        • jaski  

zase vyhoda v kopci.kdyz si na pokraji sil tak nemusis pacit razeniu aby si zaradil lehci ale jenom staci tuknout a je tam.no at si kazdej vybere.ale trvalo mi to nez sem si zvyknul.

0 0
          • lubos  

To je fakt :) Ale kdyz musis pacit, tak neco neni v poradku s razenim …

0 0
            • jaski  

mam na mysli rozdil mezi silou potrebnou k zarazeni dolu a nahoru.nahoru staci jenom brnknout a dolu musis vic zabrat

0 0
              • lubos  

no souhlasim, ze staci brknout. Ale na tezsich prevodech smerem nahoru to jde taky lehce. Az na tech vyssich to bere vic.

0 0
    • JIRA  

RF + klasika (ta šedá byla a je NEJ)

0 0
      • vili  

souhlas

0 0
      • Marcinka  

No, tak tohle bude i moje volba…Jen jsem čekal, co napíšou ostatní. Ale asi přece jenom ne XTR, ale starší XT se standardním tahem pružiny. I když starší XTR je nádherný sen, myslím. Nevím, jak Ty, ale já bych ji bral raději než tu novou (ve tvaru X, ve VELU představenou) 2007.

0 0
        • JIRA  

Kdyby se dala nová sehnat, tak si jí koupím. Dokonce jsem kdysi založil téma na tohle téma. :) Takhle mám XT na obou kolech.

0 0
      • kesu  

přesne

0 0
      • RomanH  

Souhlas

0 0
    • petebike  

dualy a inverzni saltr k tomu :-) mam to a momentalne bych nemenil, ovsem nemel sem moznost jet na Sramu X.0 s packama :-(

0 0
    • filipes  

Nic jinyho nez klasiku jsem nejel. Mam dotaz – jde z inverznim systemem zaradit na lehci o nekolik pastorku najednou? Zrychluju postupne po jednom, ale kdyz prijde festovni stojka tak nahodim kaspara na dve kliknuti ;-) (Pete zase ve stojce podradi o jeden a pak da na jedno kliknuti plnej kotel – proste nekdo holky, nekdo vdolky ;-)

0 0
    • black.horse  

zvolil bych páčky Sram a přehazka Sram… ideální je mít horské kolo bez jediného Shimano komponentu…

0 0
    • ddd - andy  

Na XC – novy inverzni XTR + Rapidfire

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.