• sikipiki

Jaka je ta vidla,mate ju niekto? Tiez neviem jej cenu,nema oficialne nejaky iny nazov? Njak ju neviem nikde najst.Fakt diky

0 0
    • goofy  

Je to OEM vidlice, tudiz oficialne dodavana pouze vyrobcum na montovani kol. Je to pruzina-elastomer, takze kvalita o nicem. Dal bych za ni max 2000.

0 0
      • Dijck  

Aj 2000 za tu vidlu je vela:)

0 0
      • TinkTink  

Tak 1500,– a z toho tech 500,– das za logo Marzocchi…docela drahy nalepky :)

0 0
        • goofy  

Tak sem to prestrelil no… To bylo mysleno tak, ze bych si ji proste nekoupil… :o)

0 0
      • sikipiki  

ked to porovnam napriklad s Manitou Splice comp.co je vraj tiez OEM vidla,tak je aka?Lepsia ,horsia… Lebo davaju ju virobcovia na biky zhruba rovnakej cenovej kategorie, tak pre porovnanie.

0 0
        • sikipiki  

tak ale asi je lepsia ako njaka suntourka napr xcp 75,nie?

0 0
          • R.1  

preco myslis?

0 0
          • sikipiki  

dobre tak je na hovno.a o com je potom MZ-1?to uz je uplne nahovno?chcel som ale vediet ci sa to da teda porovnat aspon s njakou tou suntourkou .fakt diky za odpoved k veci

0 0
            • mar_tin1  

keby si si pozrel stranky www.marzocchi.com/…ForksMTB.asp?… , tak by si vedel, ze mz3 je najhorsia a mz1 najlepsia v mz rade. to ale neznamena, ze mz1 je dobra. lebo jedine vylepsenie oproti mz3 je lock. ja som mal mz comp 2004, co je v podstate dnesna mz3. tlmenie ziadne, vakel mala uz z vyroby. a poriadny… vykasli sa na mz aj na xcp75, radsej chod do tej splice. boli tu na nu celkom dobre ohlasy. ale ak chces, tak ti tu mz comp predam :-)))

0 0
        • Dijck  

Splice je lepsia..

0 0
    • Calso  

ja sa tomu moc nerozumiem ale kupil som cca pred 3 mesiacmi marzocchi mz3 a do dnes mi normalne funguje pruzi super aj spetne sa krasne vracia nemam s noou ziadny problem :)

0 0
      • Bysto  

no tak to si ešte nemal v ruke bike s vidlicou(myslím fungujúcou)

0 0
      • toram  

Marzocchi NEBRAT!

0 0
      • kubad  

buď rád, hlavně ale nesedej na kolo kde je slušně fungující vidlice :D

0 0
      • Vilém  

nemas problem, do te doby, nez zkusis neco opravdu funkcniho.

0 0
        • Calso  

mne sa s nou ide dobre aj sa mi s no dobre skace mal som ju za dobru cenu a je mi jedno ze co si vy o nej pisete :D

0 0
          • Vilém  

Vsak ano, ale na to, co jsem nejen ja psal, si jednou vzpomenes:)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.