• Belial

    Jaký máte názor na tuto vidlici. Koupil jsem s ní nové kolo. Chtěl jsem jí vyměnit za MANITOU AXEL SUPER, protože má LOCKOUT. V obchodě mně ale ukecali :-), že se na to mám vykašlat. Prý bych šlápl z bláta do louže a navíc bych jim asi 2000,– připlatil. Co vy na to? Jinak najezdím ročně asi 5000 km převážně po turistických stezkách, řekl bych středně těžký terén, žádně skoky atd.

    0 0
    • vlk  

      co Ti na to říct, když už ji máš.Máš vidlici s velmi špatným-vlastně žádným tlumením a pokud jezdíš celoročně, tak v mrazu asi z ní bude kamen.Těžko se to přiznává ale ta axelka je o něco lepší-aspoň má olejové tlumení.Jestli nebudeš upgradovat, tak ti mohu doporučit jen jediné.Nezkoušej lepší vidlice-ve vlastním zájmu.Užij si nové kolo.

      0 0
    • wroum  

      nenech se klamat napisem Marzocchi. v tomhle pripade bude ta axelka o 100% lepsi a za ty 2000 to stoji. ta axelka bude i tlumit, LO je podle me k prdu, ale treba tobe bude uzitecnej.

      0 0
    • vlk  

      myslím, že na turistické stezky by mohla xel stačit, uvažuji o ní pro svoji přítelkyni také.Na tvrdčí zacházení bych vzal momentálně levného blacka-do 5 tis nebo levnou splice.Ten má zrovna slpice a taky zkoušel nějakou starší axel.Jo tu axelku chtěj ale letošní model 2005 má oproti 04 anodizaci, lepší trochu tlumení a tvrdší pružinu.

      0 0
    • Darkson  

      taky si myslim, že v týhle cenový relaci nemá smysl kupovat vidli se zamykáním.

      0 0
      • McBlacky  

        proč? na tu 100ku už to má smysl.

        0 0
        • Darkson  

          já bych si radši koupil za stejnou cenu vidli s kvalitnějším tlumením, jak někdo psal, dá se sehnat Black. u dražších modelů už samosebou není LO na úkor něčeho jiného. abych nekecal kraviny, zamykací vidli jsem nikdy neměl, ale prostě jim moc nevěřím, asi by mi vadila změna geometrie, jízdních vlastností a bál bych se, že se dá prudkým nečekaným nárazem LO „prokopnout“

          0 0
          • McBlacky  

            ten black za 5tkč má ffd a axel má tpc, a tpc patrona je modernější a prý i lepší, ikdyž na tlumení se moc nedává u obou systémů, krom toho z nejhoršího prohodíš olej 5 za 7,5 a bude to tlumit víc.

            0 0
            • náčelník  

              TPC tlumí velice dobře. S FFD zkušenosti nemám, ale je to vlastně zjednodušené TPC, tak by to mělo být obdobné.

              0 0
    • TinkTink  

      Udelal jsi imho chybu – Axel by byl lepsi…tlumeni je prece jenom tlumeni a za 2000,– navic to stoji…

      Sakra…to sem kazdy ted bude chodit s krizkem po funuse, abychom mu mohli rict, ze udelal chybu? :o)))

      0 0
    • Radouch  

      Pokud chceš vidlu na jizdu jak píšeš, tak ten Axel by byl asi lepší. Jinak Axela není problém dostat na doraz při razantnější jízdě a skokách, což se Ti u ty Marzocchi (100) jen tak nepovede.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.