• JM

Neznáte někdo nějaký samostatný manometr (= nikoliv součást pumpy) kompatibilní s galuskovým ventilkem?

0 0
    • vlty  

to neznám, ale znám redukci galuskový-autoventilek za +/- 15kč v každém dobrém cyklokšeftě

0 0
      • lubos  

Ten ti ale pri mereni samostatnym meracem myslim nepomuze.

0 0
        • vlty  

aha to je pravda, ten trn nedošáhne na ten ventil… tak to sorry je to tím pondělkem :-(

0 0
          • lubos  

Ale napadlo mne, ze ten trn by se snad dal predlouzit. Ale pak by to zas ten vzduch utikal :(

0 0
            • martt  

ak chces zmerat tlak tak ten vzduch musi utiect do manometra

0 0
              • lubos  

Ale nesmie utekat pri odsroubovavani, to je ten pravy problem. Cize, ak by bol dostatocne dlhy zavit na manometri, tak by to slo.

0 0
    • radek z BF  

ano, Zefal, ma obe „diry“ :-)))) (auto i galuskovou…), pouzivam cca 2 roky, doporucil mi Mr.Kovar, nestor zdejsich i nepomlckovych polemik :-)))) Ze, Michale? :-)

0 0
    • radek z BF  

ano, Zefal, ma obe „diry“ :-)))) (auto i galuskovou…), pouzivam cca 2 roky, doporucil mi Mr.Kovar, nestor zdejsich i nepomlckovych polemik :-)))) Ze, Michale? :-)

0 0
      • kovar  

ano je to tak, bez polemik, zakopovych valek a ostrem vyjasnovani si nazoru by to tady byla nuda, ne?

0 0
    • Yann  

Je to pribalene k dusim Schwalbe. Koupil jsem to pred cca mesicem na Palacaku.

0 0
      • fousac  

tech uz mam doma taky hromadku a moc se toho namerit neda… :(

0 0
        • Yann  

Ja to mam jako nouzovku kdyz jsem venku – kdyz uz to k tem dusim davaji. Doma mam merak na pumpe.

0 0
      • lubos  

Ja jsem nejake koupil – XXlight a nic krome dusi tam nebylo.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.