• Misiak

Ma niekto skusenosti s vymenou oleja vo Vanille 05? Konkretne ako mam dostat olej z tlmica v pravej nohe. Zistil som ze navod je naprd, nakolko na obrazkoch (z textu som uplne vedla :) je tlmic zo starsich typov-od r2005 maju vanilly iny tlmic a nikde sa neviem dopatrat, ze ako ho „zavzdusnit“ aby sa dostal von vsetok olej. Do servisu tu vidlu nedam, natolko si ju este cenim :) http://www.enduroforkseals.com/id28.html tu je navod len na starsie typy (do 2005), tak prosim poradte niekto…

0 0
      • Misiak  

jasne, sak som vyssie pisal ze manual je napisany pre modely DO roku 2005. pripada mi to jak podvod, ze len prepisali cislo z 2002–2004 na 2005. okrem toho mam tlaceny manual doma na stole ;)

0 0
        • rich  

ostava Ti len poziadat niekde o informacie :-)

0 0
          • Misiak  

to prave robim :D no tak, FOX-aci, kto mate s tymto skusenosti?

0 0
            • MartinXC  

Na tvém místě bych obětoval mezinárodní tlf.hovor do Cyklošvec a/nebo Programcycle (raději v opačném pořadí) a zeptal se na radu.

0 0
              • TinkTink  

Bych spis zavolal Slovenskymu dovozci…ne? :)

0 0
                • Misiak  

mam taky dojem ze je to jedine riesenie, nakolko sa zda, ze nikto sa neodvazi rozobrat si doma na kolene foxu :)

0 0
                  • hanz  

hmm..tak já už dělal na „koleně“ 40 RC2 nevím co furt řešíš, jestli se toho bojíš tak to pošli Šatkovi, je levnější jak náš Švec jestli se nebojíš tak to rozeber, Šatka taky nemá žádnou kouzelnou hůlku kterou mávne a vidla bude po servisu.

0 0
    • Martyss  

Imho…pokud to dáš do servisu, kde dělejí tyhle vidlice normálně, tak není čeho se bát…

0 0
      • Misiak  

jediny servis ktory to u nas robi autorizovane je slovkolex a na nich som nepocul nic dobre. dalsia vec-posielat to postou urcite ee, +cakat kym sa dostanem na radu tiez nie je buhvico… servis a bike proste uz do jedneho riadku nechcem davat…

0 0
        • hanz  

no nemyslím si..měl jsem loni problem s talas systemem a sehnali i miniaturní náhradní díly které se samostatně oficielně ani neprodávaj, jen jakejsi set asi za 6 táců…sice to trvalo než to došlo ale vidlu dal Peter do kupy a za babku.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.