• andrej

jak stáhnout kazetu,je potřeba nějakej stahovák?

0 0
    • kubad  

Speciální klíč na povolení + něčím musíš tu kazetu podržet aby se ti neprotáčela.

0 0
      • kajulka2  

Já jednou nemohl pomocí řetězu kazetu sundat,tak sem použil šroubovák prostrčenej kazetou a výpletem těsně u náby. Kupodivu to nepřežil šroubovák(čekal bych že ulítne špice), tak jsem použil silnější šroubovák…;)

0 0
        • maxtor  

Když jsem to četl, naskakovala mi husí kůže:-)

0 0
          • kubad  

Mám ji ještě po 5 minutách od přečtení toho příspěvku – proboha jen to ne!!!

0 0
            • mawerick  

Třeba to tříkolce nevadí;)

0 0
              • kajulka2  

:))))

0 0
              • kajulka2  

To bylo v nouzi, všechny servisy zavřený, neměl jsem bič a ta kazeta byla hrozně dorvaná a pod ní prasklej drát, osma že to neprošlo brzdou. Kazetu jsem sundal a kromě šroubováku nic nezničil

0 0
    • P.L.  

Tzv. Bič. Kousek řetězu na nějaké rukojeti

0 0
      • Radek Broz  

Ten na to nasadis a… co? Pak si vzpomenes, ze je na to jeste potreba kliv na matku, kterou je to utazeny.

0 0
    • maxtor  

Jasně – mrkni na tohle:

www.koloshop.cz/index.php?…

0 0
      • maxtor  

Jo a zapomněl jsem ten „bičík“. Někdy to ale jde i bez něho.

0 0
        • revish  

mi to tez slo i bez neho, ale pak jsem si ho zrobil a je to mnohem pohodlnejsi. :o)

0 0
          • delfyn  

bič si udělej z kousku násady na konci zářez na řetěz tam provlíkneš řetěz a násadu opřeš o kazetu:) a na to jak často se to sundává to stačí

0 0
            • BigDog  

… a nebo dva kousky smrkovýho (musí být měkké) dřeva a truhlářskou svěrku. Mezi dřevo chytneš kazetu a další už je obligátní záležitost. A nemusíš to ani utahovat na krev :o)

0 0
        • Vojtas  

mi to nejde kolikrat sundat ani s nim, a stejne se mi kazeta obcas povoli, nechapu

0 0
    • Twister  

Já používám starý řetěz. Omotám, kolem největšího pastorku, konce přišlápnu a kolo zapřu o zeď.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.