• kurýr na bajku

    JEN TAK ZKUSMO,JAKO TAKOVÝ CRASHFILES.

    JÁ ZAČNU: ZROVNA PŘED CHVILKOU SEM POD BAHNEM NEROZEZNAL VOBRUBNÍK, PŘIČEMŽ SEM HODIL SALTO A TREFIL MĚ ROH DO SPÁNKU, TAKŽE TEĎ VYPADÁM JAK ROCKY III, SNAD TO DO RÁNA ZPLASKNE.

    PS: fizik TO NEROZDEJCHAL A JEHO TVAR JE TEĎ MINIMÁLNĚ POZORUHODNÝ ;-)

    0 0
    • pegal  

      vcera kdyz jsem sel z vanocni besidky .. zvedla se silnice a nafackovala mi .. :)

      0 0
    • Gatier  

      :) Sa ani necudujem, o pol noci…

      0 0
    • black.horse  

      Před pár dny, sem otevřel dveře a zjistil sem, že nějakej debil snížil futra…

      0 0
    • RUMcajs  

      Mno, učím se teď jezdit na fullu, takže o držky není nouze.

      Hledám, kde je hrana a k tomu je potřeba občas zajít dál, než můj um dovoluje :-)

      Zatím jenom obtisk ohrádkového pedálu na noze :-))))

      0 0
    • Radek Broz  

      Jedu na parbu a mam se sejit s kamosem u metra… Nahore neni, tak si rikam, ze se sjedu podivat dolu. Vlezu na schody a za chvili na me vola z protijedoucich… Otocim se a snazim se na IP Pavlova proklickovat v protismeru mezi lidma… ani se nandeju a uz se valim s pekne obtisknutou vroubkovanou hranou schodu v koleni. Do MHD jedine s chranicema;-)

      0 0
    • Hanz_Zlin_CB  

      Ja se pekne rozemlel loni v tuto dobu jelikoz sem zacinal na bajku a nejjednosussi trik mi prisel manul a to ne obyccejnej nybrz ze schodu vysledek vyhozene koleno orteza tahanoi vody s kolena a podobne mnamky

      0 0
    • BB  

      vcera, tocim na polni ceste a pod snehem byla zamrzla kaluz, smyk na predni a tlama. Narazeny zebra, koleno, ohnuty palec do protismeru, ale zachranene obe klicni kosti !!!!!!!!

      0 0
    • wroum  

      bikroska Repy, druhej skok v rade ze trech. ruplo mi koleno pri odrazu – nedolit sem to, zasek sem predek o hranu dopadu a bez kola doplachtil az k odrazu skoku nasledujiciho. efektni. kolo OK a ja KO na nekolik mesicu :-(

      0 0
    • rasto  

      taska na riditkach (ja v.l!!!) samozrejme se dostala do vypletu, prelet pres riditka. cca 200 m od prace, v ruzove ulici (Pha-1). v prilbe obtiskla kocici hlava. prilba praskla. a patrne mi zachranila zivot. vyhoda pro manzelku: inspirace pod stromecek :-)

      0 0
    • helium  

      vyjížďka na posledním sněhu a pod nim rozbitý skleněný tabule .. to by ste nevěřili, jak ty potvory kloužou :o( dopadlo to velkem fpoho, rozřezaný rukavice, rozřezaný ruce a konec fajnový vyjížďky

      0 0
    • venca1  

      zrovna jsem chtěl založit nové téma ZIMNÍ DRŽKOPÁDY ale tys mě předběh-to si s tebou někdy vyřídím. Jedu si tak z notoricky známého kopečka při prokížďce se psem, nikde žádný led, pohoda, tak to rozjedu, předjíždím psa, o němž vím, že vytáhne 40, je to takový můj tacháč, ale ejhle, co to dole v 90 stupňové zatáčce nevidím: vrstva nerovného ledu, trapně se pokouším na něm brzdit zadním kolem, a už ne, už brzním loktem a kyčlí. Naštěstí to zpravilo pár nadávek a odřenin, takže vklidu, kolo taky ok.

      0 0
      • kurýr na bajku  

        HAVE A NICE DAY :-) HLAVNĚ ŽE SE TI NIC NESTALO NE ? JINAK KOLIKRÁT BYCH RAČI ZACHRÁNIL TO KOLO.

        0 0
        • Kuky  

          Asi tak. Pád → Nadávky → Kontrola kola → Kontrola těla

          0 0
          • venca1  

            přiznám se že jsem to udělal naopak, ale proto že jak jsem ležel tak jsem na kolo neviděl a tak jsem se musel otočit a to už považuju za kontrolu těla

            0 0
          • helium  

            doplnil bych to: Pád → Nadávky → Kontrola kola → kontrola vybavení → Kontrola těla

            0 0
            • Kol.ista  

              U mě spíš Nadávka → Pád → Kontrola kola → Nadávky → Na kontrolu těla už nemám náladu…

              0 0
              • CZiko  

                nadávka>pád>hodně nadávek>kontrola kola>nadávka>kon­trola těla>nadávka>kon­trola těla>bolest>nadávky

                0 0
        • venca1  

          jo, byl jsem nasr..ý jenom chvilku

          0 0
        • Luka  

          u nas se rika HAVE AN ICE DAY :))

          0 0
    • gobike  

      No tak vcera o pul desate vecer sem vyjel jen tak na snih a nejvetsi svinstvo je led pod snehem, tak sem se parkrat vyvalel, narazil loket, roztrhl kalhoty a vratil jsem se do tepla k b-f… Z toho plyne, ze dneska nikam nepojedu a zitra asi taky ne-e.

      0 0
    • Peslezedirou  

      Rodiče se rozhodli slavit Štědrý den na chatě, nechtělo se mi jet na chajdu autem a tak jsem vyrazil na kole. Když člověk jede Nerudovkou dolu tak mu nedá neskočit si na těch zpomalovacích muldodách či jak se to jmenuje, bohužel v létě je tam turistů ještě víc jak kostek na vozovce, ale na Štedrý den tam bylo jen pár lidiček. Na jedné hraně jsem se odrazil a letím, bohužel se rozhodla nějaká paní, že přejde :o( Paní se během chvíle válela kdesi na vozovce a já pokračoval směrem obličejem na obrubník, v poslední chvíli jsem dal před obličej ruku, zakže celkem ok. Výsledek : menší moncl pod okem, natržený palec, rozseklý předloktí, podlitina na stehně, naražená žebra, odřený nový gripy ODI, ohnutá brzdová páka u Hope Mini :o(. Doufám, že je paní ok.

      0 0
      • rasto  

        taky jsem tam sundal jednoho chodce – chudaka turistu, Nemce. v mych pocatcich, asi pred 10 lety. ohnul mi roh… dopadlo to v pohode, pro nej i pro techniku :-)

        0 0
      • kurýr na bajku  

        No, ty vago – todle je dost nebezpečný ! Kámoš takle srazil jednu sucubu a ta se na něm hojí do dneška (trojku měsíčně). Druhej kámoš taky srazil jednu pani v Apolináři, což je eště brutálnější než Nerudovka (byla to její vina, protože šla po silnici). Crash to byl nehoráznej a frajerka zůstala ležet hlavou na kanále a do kanálu stékala krev z její hlavy. Sanitka tam byla během minuty a doktor kámoše posílal hned pryč, než přijedou fízlové.

        0 0
        • CZiko  

          počkej,počkej, frajerka jako umřela?

          0 0
          • kurýr na bajku  

            Ne ne, kdepak ! Teda aspoň, když přijela sanitka tak eště žila. Doktor ho posílal pryč aby z toho neměl popotahování (věděl co dělá).

            0 0
            • rasto  

              mno byt na kamosovym miste asi bych tuto prihodu tezce rozdychaval…

              0 0
        • Peslezedirou  

          Když jsem jí viděl jak se tem válí tak jsem zkontroloval sebe, paní začala nadávat (pořád v leže), omluvil jsem se a hned zkontroloval bike a mastil pryč. Napadlo mě vzít si na ní kontakt a nebo jí ho dát na sebe, ale měl jsem hrachy, že by mě pak dala k soudu, je to hnusný ale vzal jsem roha.....

          0 0
      • kámen úrazu1  

        Taky jsem srazila chodce. Je to už cirka 7 let, jela jsem v lednu po stezce pro chodce a cyklisty (ale prakticky mimo město, chodci tam skoro nechodili) z jízdárny, měla přední světlo i zadní blikačku. Před Pardubicemi, asi 300 metrů před dnešním Globusem, jsem asi metr před sebou náhle a nečekaně uviděla ženskou. Asi mně vstoupila do cesty ze strany. Výsledkem byla osmička na předním, ulomená světla a brzdový páčky, naražený zápěstí. Zdálo se, že ženský (tmavé dlouhé vlasy, černý kalhoty, černý kabát, bez jakýhokoliv reflexního prvku, osvětlení, na kraji města) nic není, jen se zvedala a začla blábolit, že pivo neosucí v ruce (proč ne v kabelce nebo v tašce, ha?) je pro manžela. Doprovod domů odmítla. Pak mně mamka nějakou dobu odmítala půjčit kolo, tak přišlo na řadu kolo babiččino. :-)

        0 0
      • Pekáček  

        Kdysi jsme s bráchou jezdili po tmě vyzbrojení jen 1,2W halogeny, zpravidla vedle sebe, tou dobou minimální provoz. Naneštěstí se nějaký opilý obézní pán s puškou v mysliveckým rozhodl jít po prostředku silnice, já ho zahlídl, křikl jsem na bráchu a ten už nestačil udělat nic, prostě ho nabral a přelítl. Během dávání se dokupy ten očividně opilý pán zmizel ve tmě a po dojetí brácha zjistil že má prasklou přilbu.

        0 0
      • Greyhound  

        Já si před pár lety taky dal prima vánoční vyjížďku. 23.prosince odpoledne jsem vyjel nahoru na zasněženou haldu v Hostivaři (tam kde je teď golfový hřiště) a dostal výbornej nápad zkusit sjet dolů z té nejprudší strany. Nějak to nevyšlo, skončil jsem dole v kotrmelcích, z předního kola osmička, že neprošlo vidlicí. Tak jsem se dobelhal domů, zazvonil, sestra mi otevřela a když uviděla jak mi z ramene leze ven klíční kost tak jsem jí skoro musel křísit :-)

        0 0
      • Peslezedirou  

        Tak to je krutý, nechtěl bych se takle rozsekat. Na silničce jsem jel nejvíc cca 92km/h a měl jsem fakt bobky, člově když není zvyklí a rychlost tak mu to přijde jako strašný peklo…Teď mám hrchy když už jedu 70km/h :o)

        0 0
        • easyrider  

          Tyy krávo! Solidní držka :)

          Já zalít před měsíce do díry v lávce..strom… potok.. ještě teď mám omezený pohyb ramene…

          Jo a pak sem upad, dyž se mi nevycvakla noha z pedálu – před celou vesnicí – ježiš to byla ostuda!!!! :)

          0 0
    • Miker biker  

      Jo děcka,měsíc zpátky – déšť,kaluž,kopec dolů svodidla a kutululululu ze svahu asi 30m. Zadní kolo úhel 90 stupňů,ulítla mi zadní brzda a přesmýkac se jal přesmýkat proti směru jízdy,všechno co jsem měl na řidítkách (páčky,tachome­tr,světlo sigma za 2500,–) se ztratilo a už nenašlo :o) ,oprava 11 tisíc. PS: a samozrejme opilecké štěstí

      0 0
    • RUR  

      Zrovna v neděli sjezd po modré do Blanska. Hluboká kolej od traktoru a v ní asi 10 cm hnusnýho mazlavýho bláta. „Z toho vyskočíš“, řekl jsem si. No,… a nevyskočil:-)))) Rozcvaklý koleno( žádná tragédie, ale krvácelo fest) a vzhled kance v kališti. Dole na mě lidi koukali jako na trotla:-)))

      0 0
    • PepikW  

      V sobotu, při sjezdu do Svinskejch dolů u Srbský Kamenice, mě už štvaly odvodňovací příčný strouhy, tak jsem je chtěl skákat. Ňák sem moc zatáh nohama a už sem letěl s dopadem naplacato do štěrku, teda takhle servanej sem ještě nikdy nebyl. Kolo vlítlo vedle do lesa, OK, jen budu mít nový sedlo :o)

      0 0
      • enjoy  

        to si u toho zkousel nejaky triky?:-) ps:jak jako tahal pedalama?:-)

        0 0
        • kurýr na bajku  

          já dávám „no hand, no foot“ před tramvajema

          0 0
        • PepikW  

          No jasně, takovýho malýho „hopíka“ (na rovině vpoho), ale todle byl padák.A možná sem i přibrzdil přední (prostě blb).

          0 0
    • kajulka2  

      Před týdnem sem potkal na lesní cestě pána se psem na vodítku, každej samo v jedný koleji. Jediný místo bylo v kopřivách v příkopě, kde jsem taky skončil, ale jen díky tomu že se mi nepodařilo vycvaknout z spd, jinak bych to ustál. Kolo ok, já důkladně naražený žebra od rohu, pán se psem se moc omlouval…

      0 0
    • terák  

      Tak pry se mam taky prihlasit. Jeli jsme s kuryrem v lese po asfaltce a kousek pred potokem po ceste casto tece voda. Kuryr pribrzdil,ja taky,ale zradil me muj Speedmax a na tom kluzkem povrchu jsem dostala smyk na predek a jako Superman jsem se kousek proletela a pak kousek svezla po brise. Prilba se rozpulila nad celem a klicni kost se zlomila v levem rameni. Jinak jsem OK,krome par odrenin.

      0 0
    • kurýr na bajku  

      Kolega mi dneska vyprávěl svůj zážitek z moravy, když eště u nás nedělal… Jel sem z knajpy domů na starým favoritu přes les (úplně na kaši), což bylo asi 4 km a v půlce lesní cesty sem se rozkrosil a zlomil si klíční kost, jelikož sem se nemoch zvednout, taxem zabořenej do stráně zkoušel „pomoooc, pomoooc“, ale jediná reakce byla, že se rozutekly srnky do všech stran. %

      0 0
    • kurýr na bajku  

      Kolega mi dneska vyprávěl svůj zážitek z moravy, když eště u nás nedělal… Jel sem z knajpy domů na starým favoritu přes les (úplně na kaši), což bylo asi 4 km a v půlce lesní cesty sem se rozkrosil a zlomil si klíční kost, jelikož sem se nemoch zvednout, taxem zabořenej do stráně zkoušel „pomoooc, pomoooc“, ale jediná reakce byla, že se rozutekly srnky do všech stran. %

      0 0
    • kurýr na bajku  

      Došlo mi, že to budu muset dojít, a taxem zakopal Favorita do příkopu, aby ho ráno nepřejel traktor a dobelhal sem se domů, kde mne u vchodových dveří čekala síť proti mouchám, zajištěná pružinou. Říkám si: kopnu do síťky a proběnu, jenže co čert nechtěl, prokop sem síť a v ní mi zůstala zaklíněná noha a taxem hodil záda na 3 schody co máme před barákem.

      0 0
    • kurýr na bajku  

      Na to vyběch táta z domu, kterej měl taky promile, protože byl weekend a hned mne sjel, že ho po cestě do nemocnice nesměj drapnout. Doktora trochu zajímalo co sem dělal v 5 ráno na kole v lese, ale jinak v poho. Po 3 dnech sem šel opět do hospy (tentokrát pěšky) a při návratu sem si při pádu obnovil zlomeninu klíční kosti ;-)

      0 0
    • maxtor  

      Loni jsem si jednou jen tak vyjel nakoupit do obchodu a protože se mi nechtělo jet v nášlapech, vzal jsem si tenisky. Jedu, vidím obrubník, probudily se ve mě pudy bikera a rozhodl jsem se na něj skočit. Skočil jsem, ale kolo jelo v klidu a spokojeně dál… Ostuda po celém náměstí.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.