• McBlacky

dotaz pro zkušené marcokáře :) potřeboval bych vyndat z jedný nohy pružinu a místo toho do ní foukat vzduch (jako u mx comp air). Samozřejmě že budu potřebovat horní zátku s ventilkem, ale o co mi jde, je to, jestli to udrží gufera a nebude to vytlačovat ven olej. Ty tlumící patrony jsou podle mě stejný akorát air verze mají delší negativky. Zkoušel to už někdo?

0 0
    • Pekáček  

Slyšel jsem že to normálně jde, ale já bych raději pružiny :o)

0 0
    • kovar  

těsnění to urží, jsou totožné u air i coil verze

0 0
    • CZiko  

ano, jít by to určitě mělo… ale já bych chtěl upgrade opačný – do jedné nohy nacpat pružinu. Musím se zeptat u Bartoníčka, jestli jde takový kit sehnat pro nové marzocchi, i když takhle brzo pochybuju.

0 0
      • Veeteck  

Tak to spolu vymente, ne?

0 0
        • CZiko  

napadlo mě to taky, jen je potřeba zjistit jestli ty vnitřnosti nejsou jiné… ale nerad bych vyměňoval staré jeté díly za měsíc nové:-) Ještě jeden dotaz – při upgradu vzduch >>> pružina se tam nacpe jen pružina a změní nahoře víčko? nebo se nějak mění i spodek?

0 0
          • McBlacky  

jako pružinu fakt neojedeš :) dokonce tam stačí dát jen pružinu a podložku :)

0 0
            • CZiko  

fakt? no já myslel že tam je ještě nějak měněný spodek:-)

0 0
              • McBlacky  

akorát air verze má delší negativky, což se po vložení pružin projeví ve vyšším sagu, ale nic dramatickýho

0 0
                • CZiko  

a mění se víčko? nebo může být v jedné noze pružina i vzduch?

0 0
                  • goofy  

Muze. tak se reshi ted snad u vshech Marzocchi pritvrzovani pruziny…

0 0
    • McBlacky  

tak úplně zázračně od včera od večera mám měkčí pružiny :)

0 0
    • lubos  

jo, je to tak jak pises. Ale jak vidim, uz to neresis :)

0 0
    •  

Džez nade vše!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.