• dawa

Uvažuju o koupi vidle MX Comp , u Bartoníčka mají ve výprodeji model 03 , tak mě zajímá jestli jsou v korunce u modelů 03 ty nesmyslný odlehčovací otvory (nebo co to je) nebo je to jenom u modelů 04 ? Jinak bych si koupil radši model 2005 , kde už ty díry nejsou .

0 0
    • Luka  

Jo, jsou tam durky…

0 0
    • Marek  

Fakt nechapu co mate porad s tema dirama :)

0 0
      • dawa  

Nebudi zrovna duveru .

0 0
      • Luka  

Nemam proti nim nic, ba naopak, libi se mi to vic, ale neni dobrej napad jima prostrcit bovden ke kotouci… bo ten v ty durce vyshmrdoli peknej zlabek… :)

0 0
        • Marek  

Treba kdyz tam ten bovden prostrcis, tak ti to uz bude brzdit:)

0 0
          • Luka  

Uz tam byl a nechal po sobe vpilovany zlab cca do pulky bovdenu, kraasne.. PS: brzdy uz brzdi… :)

0 0
            • Marek  

Cim to bylo (ty brzdy)?

0 0
              • Luka  

Mnou :)… asi se nekde mrsknul trmen a ja si toho nevsimla a pak uz to slo od 10 k 5… takze uz brzdi slusne.. lip nez na zacatku.. potrebovalo to poradnyho chlapa :)

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • RUMcajs  

Věř mi, že to jen tak nepraskne. Dávám M MX Comp ETA 105mm pořádně zabrat, 1m skoky ze zdí na rovinu nejsou nic vzácného a pořád vidle drží bez vaklu jak židovská víra.

Se schválně poptej Midlandera, jakpa „šetřím“ vidli na schodech, když se napiju :-)

0 0
      • aku  

Neses kolo na zadech?

0 0
        • RUMcajs  

Jo, nahoru, abych si je znova skočil (např. v Lovosicích na nádraží) :-)

0 0
        •  
          Obsah tohoto příspěvku je blokován.
          0 0
    • Pekáček  

Mě při reklamaci (Comp ETA) vyměnili nohy z 04 na 03 a musím přiznat, že mi příjdou hezčí a důvěryhodnější. Ale ty nový hubený korunky se mi moc nelíbí.

0 0
    •  

Jen počkej, Zající!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.