• zdenek

    Nemá někdo nápad, co udělat s větrovkou, aby za jízdy „neplápolala“ a nelezly z ní postupně záda? Velikost je podle délky rukávů a zad dobrá, ale má trochu snahu se za jízdy nafukovat. Napadají mě jen samé „náročné“ úpravy: přilepit sucháčem k čapákům nebo něčím zatížit dolní okraj.

    0 0
    • pavelr  

      Kup si bundu z windstopu, no windu apod. a zapomeneš na větrovku.

      0 0
    • Daf  

      Zastrc si ji di capaku :)

      0 0
    • kolombo  

      Dej si na záda batoh :-)

      0 0
    • Fidoo  

      Tak to sou teda pekelný potíže. Já sem koupil padákovku od Senzoru a když sem si jí vybíral tak sem si jí zkoušel, takže mi je. A když mi je tak neplápolá, protože nepočítám, že bych pod ní nosil něco tlustýho. Taky je dobrý když je projmutá – pak se ti nenafukujou boky. Ale to ti asi nepomůže co, když už jí máš......

      0 0
      • zdenek  

        Takže by pomohla těsnější velikost? To pak neplápolají ani rukávy? Že bych ukecal manželku, aby mi to přešila.. Do jara by to mohla zvládnout :-)

        0 0
        • Fidoo  

          čoveče já si na to nemůžu stěžovat. Ta moje větrovka má zezadu na rukávech a na bocích sí?ovinu takže se průběžně vyfukuje. Ale faktem je že se v ní moc nedrží teplo a smrádek. Takže je to spíš do teplejších dní a ne do mrazu.

          0 0
        • tjuren  

          Nebo ukecej manželku a? ti dává kaloričtější jídlo, abys do ní rychlej dorostl.

          0 0
    • black.horse  

      Vomotat izolepou:-)

      0 0
      • zdenek  

        … nebo přes ní navléknout druhou, která neplápolá. Taky dobrák.

        0 0
    • Frankie  

      Zkus si ji zapnout :)

      Chce to co nejtesnejsi strih a predni dil, aby byl co nejkratsi, kdyz stojis, tak nekde na pupiku, kdyz se pak na kole ohnes, tak ti sleze niz a nekrabati se ti na brise… Taky guma v dolnim lemu s takovyma tema protiklouzavyma gumickama je fajn…

      FV

      0 0
    • Smazaný účet  

      dobry bundy maj na spodnim lemu jemnou gumu ;-) takovou… akorat ;-) neplanda ani netahne :)

      0 0
    • Paja  

      On je asi dulezity cyklisticky strih, vypasovany, prodlouzena zada, tesnejsi presiti by asi pomohlo, pokud se s tim zene chce delat, ja mam wind I od Axonu, mam ji akorat, plapola jen malo (vetrovka tezko muze byt uplne nafest, to by se v ni nedalo pohnout), zada o neco popolezou nahoru, ale na to jsou prodlouzeny vic nez u vetrovek na normalni chozeni. Gumu bych do pasu asi nechtel, podle me se to pak vyhrnuje vic (kdyz je spodek volne a vetrovka dobre padne, tak zase sama sjede dolu, ale s gumou zustane „vyhrnuta“)

      0 0
      • zdenek  

        Asi to bylo poslední, co jsem u Kalaše kupoval. Prodavačka (přímo ve firmě) mě ještě jiš?ovala, jak mi dobře sedne a že nemá být moc těsná. Velikost L na mých 180 cm mi taky nepřijde přehnaná.

        0 0
        • Paja  

          Prodavacka to ma v popisu prace:o), co mas za vetrovku od Kalase, Cape z porotexu? nebo neco jinyho, co na webu nemaji. Kazdopadne vetrovka (a nejen vetrovka, ale i dres) se bude vzdycky trochu nafukovat, kdyz si ji u krku rozepnes (rozhodne pokud bude dole v pase stahnuta nejakou gumou nebo snurkou, i z hlediska vetrani je lepsi spodek nechat volne, tady je dulezity dobre padnouci strih). Pokud se pri jizde vetrovka vyhrnuje stale dal a ne jen tak, ze napr. pri predklonu se posune nahoru a pri navratu do puvodni polohy se vrati, je asiproblem ve spatne padnoucim strihu a nejaka naprava bude mozna orisek i pro sikovnou svadlenu.

          0 0
          • zdenek  

            Větrovka/pláštěnka Neon (na webu asi neni). Původně jsem ji kupoval na léto na sjezdy, ale teď se hodí jako přechodná než se ochladí na nowind. Zmoknout bych v ní teda nechtěl, když končí v půlce zad. Zkusím jestli pomůže odstranit dolní gumu, ale je přišitá po celé délce.

            0 0
            • Paja  

              Tak do pulky zad to je spatny:( ja ma vetrovku pod zadek, kdyz stojim, kdyz sednu na kolo, tak se vzadu posune cca 10cm nahoru, plastenku mam vzadu jeste asi o 10 cm delsi nez vetrovku (oboji je to cyklisticky strih s podstatne delsim zadnim dilem)

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.