• hasart

koupil jsem nový kolo MATTS SPORT 700 a hned doma jsem si všimnul že je tam vůle ve vidli suntour XC 75 losk out.Zajímalo by mě jestli to je normální u nové vidle,i když ta vůle je malá,ale jasně znatelná.

0 0
    • grafik  

urcite vidle – nebo hlava ?

0 0
    • Pá-dlista1  

U Suntouru ano, ale dobre to neni. Alespon priste nebudes setrit na nepravem miste :)

0 0
    • fousac  

suntour XCP75 LO neni vidle… :(((

ale viz grafik, spis hlava..

btw: tvoje prvni „odrpuzena“ ??

0 0
      • scret  

„odrpuzena“??:)))))

0 0
        • fousac  

ty nadelas… si v zivote nenapsal preklep?? nebo se snazis dohnat padlistu v poctu prispevku??

0 0
          • Pá-dlista1  

Jsem myslel, ze to bylo schvalne. „odpuzena“… „odpudiva“ vidlice :) P.S.: se jen tak nenecham :)

0 0
            • fousac  

melo tam byt jednoduse odpružená, ale bavime se o SR, takze uvozovky…

btw: ty asi budem mit lepsi prehled, zvlast jestli te admin plati od prispevku, ale ja osobne tipuju, ze te jen tak nekdo neohrozi.. si tipuju, ze mas naskok tak 6000 prispevku na druhyho v poradi..

0 0
            • fousac  

neohrozene prvni s naskokem 5758 pred durhym… ;o) congra.. by sme mohli vyhlasit „bednu“ treba takhle nekdy v prasinci na bowlingu.. ;-D

0 0
          • scret  

:))) to snad ani nejde

0 0
      • HoK  

Moje první odpružená je Manitou Splite Comp (Merida Matts SE), takže neumím posoudit jestli je v poho nebo ne. A v diskuzích se také moc neobjevuje :-(

0 0
        • fousac  

splice sem mel v ruce a na rekreacni xc myslim bude dobra.. udelala na me dobry dojem vzhledem k cene..

0 0
        • Manas  

ja mam Splice super a musim priznat ze sice chodi fajn, ale je s kotoucem priserne mekka. A vule tam je. to jo.

0 0
          • fousac  

LOL!!! sem si predstavil tebe, splice a 2m drop na placku ze schodu ve Hvezde.. :-D

0 0
            • Pá-dlista1  

No kdyz ji i ja dostanu na doraz na miste… bych si radsi nepredstavoval.

0 0
            • Manas  

Voe, sem sice magor, ale ne tolik :-) Samo ze to je na Dakarku.

0 0
    • bienenvater  

mám novou Meridu Crossway Spec. Ed. a taky tam malá vůle je.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.