• bikemanx

myslím,že nekonečné téma. Bitte jakou vidli do 10 000 kč. Návrh: nově na trhu Axima, Scareb nebo nějaká Marzoška…????

0 0
    • Pavlos  

Axima dela kdo???

0 0
      • bikemanx  

nevím, viděl jsem ji v bajkranči, prej je na trhu jen půl roku. karbonová uzamikatelná za 6 000 kč

0 0
        • Pavlos  

zeby karbonovy axon:)

0 0
        • Siddha  

poptej se v Brne v XCRku, myslim ze prodavaji a jezdi to tam dlouho, teda jestli sou to takovy ty karbonovy dvoukorunky a ja se nepletu…

0 0
          • cube  

Suntoury stojí za hovno raději bych se díval po nějakí levnější ROCK SHOCK.

0 0
            • Pavlos  

on ale nepsal nic o suntourech!;)

0 0
              • TinkTink  

A jeste blbe napsal Rock SHOX..ale to mas fuk :o)

Aximu meli taky v Elemu..ale experimentu uz mam po krk…

0 0
                • jakub  

coze co ?? ty ze mas pokrk experimentu??? tak to pak uz asi vsichni (((-:

0 0
                  • Pá-dlista1  

To vis, konecne jezdi Marzocchu, tak uz nema co resit a k horsimu se vracet nebude :)

0 0
            • bikemanx  

čemu říkáš levnější??? Mám Pilota a ten je už skoro na sračky......

0 0
              •  

hm jakyho C? :)) judy sezenes tak za 4,5? coz jeste spada do levnejsiho a rozhodne bych radsi rs nez šittour

0 0
      •  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
        0 0
    • K2  

Když jsem vybíral vidli tak jsem chtěl – aby měla dobrý chod, byla bezúdržbová (servis max jednou za sezonu), (hodně tomu napomáhá otevřená olejová lázeň, která tlumí a maže zároveň), pokud by se posrala, tak aby šla opravit – a to nejen ten rok, co ji vyrábějí, ale i později, zdvih 100, dobrou váhu, dobrou cenu – vyšla mi z toho Marzoška – nechci tě však ovlivňovat. Hodně závisí na co tu vidli chceš, jezdím enduro turistiku.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.