Sigma RDS 1200 - pohyb vysílače po vidlici

14 nepřečtených
  • Daník

Ten pazmek (na vidlici) co snímá otáčky z magnetu a vysílá je do tachometru se mi při sjezdech pravidelně otáčí, posunuje a přestává fungovat. Je na to nějaká vychytávka?

0 0
    • lidumil  

Jo – přilep to momen?ákem :-) Já tam mám originálně mechovou gumku a drží.

0 0
      • carat  

oboustranna lepici paska

0 0
        • Hanes  

Tak ta mi moc nepomohla :-((( Zrovna včera jsm jel dolů z Pradědu a koukám že mi to dole nějak odskočilo. Co není přišroubovaný gumička nezachrání

0 0
    • Pijer  

To znám, při nakládání na auto si s ním pravidelně hnu a pak se už ani nedivím :-). Spíš mi vadí, že po čase nečinnosti usne a probudit ho musím ručně – což zapomínám :-(

0 0
      • Daník  

jo,jo – už jsem se smířil, že skutečnou ujetou vzdálenost za letošek mi neřekne – při každém pivku usne a většinou si vzpomenu až po x km… Usíná tedy extrémně rychle oproti jiným modelům.

0 0
        • lidumil  

Já mám Sigmu 1600 a ten se zapíná automaticky.

0 0
        • CZiko  

to se ještě vyrábějí modely co se samy neprobudí?

0 0
          • petergula  

ono sigma1200 sa prebudza automaticky, ale sigma 1200rds nie, takze tam niekde bude pes zakopany, aj ja zabudam casto ho prebudit, kedze rds ho samo neprebudi.

0 0
            • Pijer  

Zkoušeli jsme dát do mého držáku s RDSkou kámošovu 1600 co se mu probouzí a nic. Stejně tak se v jeho kabelovém držáku moje spící 1200ka probudila. Je to hold daň za bezdrát :-(

0 0
              • kovar  

no spíš bych řekl, že je to daň za používání SIGMY. tfujtajbl

0 0
      • MaPa  

Cože!?! To musí být nějaký „krok stranou“ ve vývoji Sigmy. Mám Targu RCS (pravda ne RDS) a ta se pouští automaticky.

0 0
        • Pijer  

Měl jsem tu starou RDSku s BC800 a ta se sama spouštěla, proto když jsem kupoval tu 1200ku tak mě to ani nenapadlo. No už jsem se s tím ale smířil :-(

0 0
          • lidumil  

No Sigma není sama, kámoš má ciclosport a taky se musí probudit!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.