• jarek25

    Máte s tímhle Sporttester zkušenosti? Jedná se o nastaveni – když nastavím svoje parametry (váha,věk…) dá se veřit když to automaticky nastaví dané čisla pro tři zony HZ,FZ,PZ ?

    0 0
    • drtic  

      mam je a sem maximalne spokojenej…ohledne tech zon-kdyz sem si vzal vysledky z posledni prohlidky z Ustavu sportovni mediciny z Brna,tak se cifry ohledne parametru lisily asi o 2 az 3 jednotky,takze si myslim,ze je to celkem odpovidajici pravde…ale pokud mas nato,aby sis zaplatil tu prohlidku,jdi do toho… ted sem si vzpomnel,ze sem delal ten test s rymou trvajici 3tydny…takze si z toho odvod co chces :)

      0 0
    • MlokCZ  

      Ty údaje to počítá z univerzálních jednoduchých vzorců, takže jsou velmi nepřesné. U někoho se to ale může trefit úplně přesně (ty vzorce jsou dělaný ze statistických průměrů, takže aspoň někomu to podle nich sedět musí přesně a poměrně dost lidem to může sedět přibližně). Ale chyba může být v extrému klidně až 40 tepů.

      Takže lepší jsou vždy jednoduché metody na určení prahů jako dle dýchání nosem, Conconiho test, atd. Už to tu bylo popisovné několikrát.

      0 0
    • tchi  

      zony si muzes nastavit podle sebe a svych zkusenosti – pokud trochu trenujes, tak jiste budes vedet jake zony se pro tebe hodi a pokud netrenujes a zacinas, tak ti ty prednastavene budou stacit. otazkou podle meho zustava maximalni tepova frekvence, ktera muze byt dosti individualni – ale tu si muzes casem rovnez otestovat a nastavit dle sebe.. celkove receno myslim, ze jsou ty hodinky naprosto v pohode a na zakladni typ trennku staci

      0 0
    • marapara  

      Měl jsem jej na reklamaci. Rupl mi plast, odkud vychází pásek těsně u hodinek, když jsem jej dával na řídítka. Mají to konstrukčně celkem blbě vyřešené. Reklamace se vlekla asi 3 měsíce. První mi reklamaci neuznali, napsali mi tam mech. poškození. Docela mě to popudilo, protože já přece nemůžu za to, že výrobce to má takhle blbě konstrukčně vyřešené. Zlomil se mi na Meridě v Jedovnici, když jsem jej utahoval na držáku na řídítkách. A to jsem jej nijak moc nedotahoval. Pak mi jej kamarád reklamoval u dovozce Sigmy a asi po 2 měsících mi poslali nový. Uvidíme, snad vydrží. Ten držák na řídítka budu muset vyrobit jiný. U tohoto se pásek u hodinek dost láme a pak může dojít k takovým situacím. Máte někdo podobnou zkušenost s PC15 ?

      0 0
      • raceman  

        já mám hand made držák, protože ten originální se mi nevlezl na moje debilní řídítka protože jsou na obou staranách u představce hodně rozšířené. a jak vidím tak sem udělal dobře.

        0 0
        • marapara  

          jj, taky budu muste něco zbastlit, než to rupne znova. Na origošu je dost ostrá hrana, takže se to dost láme a to by mohla být příčina zlomení plastu. Teď mám navíc oversize řídítka, které jsou hodně široké tam, kde je držák. Jinak jsem s poruchama problém neměl.

          0 0
          • raceman  

            já taky nemám problémy s poruchama, akorát občasneé rušení u tramvajových kolejí když zrovna projíždí tramvaj a od ostatních tepáků. jediné co mě štve je, že jakmile málo navlhčím ty styčné plochy u hrudního pásu tak se třeba sekne na jedné hodnotě a tu třeba ukazuje 3 min.

            1 0
            • marapara  

              Ještě jsem si vzpoměl na jednu drobnost. A to, když jsem jel po kamenité cestě, tak vlivem malých rychlých ostřesů mi vynechával. Ale fakt jen na kamenitých cestách. Když skáču přes kořeny, velké kameny, tak v pohodě. Řešil jsem to tak, že jsem nalepil na držák pěnovou izolaci do oken a už to tak nevynechávalo.

              0 0
              • raceman  

                tak tohle neznám, a i kdyby tak já mám celý ten držák z té izolační pěny co se dává pod koberec. Mirelon se to jmenuje. ;-)

                0 0
    • ydaho  

      nechci tě strašit, ale sigmu PC 15 si ted budu brát třetí tenhle rok – neznám nic poruchovejsiho :-) jinak ty pásma se nastavej velmi orientačně, třeba maximálku mi to určilo 190 a šel jsem už na 196

      0 0
      • Paja  

        Na druhou stranu mne PC15 bez problemu funguje uz rok a pul…

        0 0
        • ydaho  

          mě první chodil půl roku, druhej asi tejden… třetí je na cestě..

          0 0
      • Polka  

        U me to bude za chvili rok a bez problemu.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.