• Standal

V noci z 21 na 22 zari bylo v Ricanech ukradeno ze sklepa kolo AUTHOR VISION model 2004 velikost ramu 17, na kole byla pupmicka BBB a cyklocomputer Cyklosport 436m(vyskomer)cislo ramu WS4K02755 kdyby vam nekdo toto kolo nabizel zavolejste prosim,trestnou vypravu uz zvladnem sami:-(dekujem tel732969440

0 0
    • Darkson  

tak to nasere. on sklep ale nebude ideální bejvák pro takový kolo (a ješě k tomu s tacháčem v ceně levnýho kola)…

0 0
      • Standal  

Mno ze to nejni idealni misto vime, ale kdyz se ti dvacet let tam nic neztrati tak ani nemyslis na to ze ti to nekdo vybere:-(

0 0
    • Luka  

drzim pesti at vizlika najdete!!!!!

0 0
    • Pivomil  

Taky drzim pesti, normalne zlomte curakovi obe ruce, driv se sekaly, dnes uz se to nedela, tak aspon komplikovany zlomeniny na par mesicu, at si to hajzl priste rozmysli.

0 0
    • enjoy  

nechci se pokouset o cernej humor:-),ale lezi mi tu vision 2003,kdybys..:-) ne fakt sorry..

0 0
    • honzarb  

ja vim, ze ti to asi taky nepomuze, spis nastve, ale je to porad dokola stejna pisnicka: kolo ve sklepe ukradeno, kolo ve sklepe ukradeno…popr. ukradeno kolo pred hospodou… zlodejovi samozrejme preju vsechny nemoci sveta a brzkou… vsak vite co

0 0
      • enjoy  

jako mas pravdu,ale snad neni normalni(tedy je,ale asi by byt nemelo:-)) nemoct si dat bezpecne kolo kamkoliv.. ja uz jsem zamek na kolo nepouzil fakt leta,ale je fakt ze na nem furt visim ocima.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.