• visions

    Jaký máte názor na tohle kolo?Pokud ho někdo vlastníte,napište jak jste s ním spokojeni.Hlavně co se týká systému odpružení zadního kola.Díky. www.marinbikes.cz/…t_vision.htm

    0 0
    • Lister  

      doporučuji přečíst: www.marinbikes.com/…reviews.html

      0 0
    • fousac  

      teda uz to po tech letech delaj soudruzi jinak, ale bal bych se krouceni zadni stavby… doporucuju radsi nekde vyzkouset…

      jinak fesak, to jo…

      ale ten muj je hezci… :-P

      0 0
      • Lister  

        …asi budeš zaslepený láskou…nový je hezčí :-D

        0 0
      • vlk  

        Tak s tím kroucením je to snad logický-co bys čekal, když je zadní stavba chytlá na čepech, co jsou takový kousek od sebe. To se pak projeví i minimální vakl. Zrovna tak Trance apod. Otázka je, jak moc ti to bude vadit. Když budeš držet ložiska v čistotě a správně se o ně starat a dotahovat, tak to snad bude OK. Když si to tak člověk vezme, tak každé řešení odpružení zadní stavby má své nevýhody.Jen je otázka jak moc se projeví.

        0 0
        • fousac  

          o cepy nejde…

          ale zadni savle sou docela dlouhy a hubeny, neni tam „klasicky“ trojuhelnik… a obyc zadni osa toho taky moc neudrzi, takze se to pekne krouti a vlni… teda ta moje potvora jo..

          a nejak neverim, ze tenhle novej na tom bude lip…

          0 0
    • fousac  

      jeste sem si vzpomel…

      podle me docela nevyhoda, nejde tam dat downswing presmyk… :(

      a na topswingy uz zacinam bejt alergickej… grrrr…

      mozna by se tam vesel x-gen…

      0 0
    • scret  

      oziviom tohle vlakno, mel nekdo rozdelanou zadni stavbu? jak se povoluji cepy? sundal jsem krytku a pod tim je jeste matice na 11 klic + sroub na 4ku imbus… je v tom nejakej chytak?? zkousel jsem povolit, ale vypada to ze material matic je z nejakyho blata a tak to nechci ztrhnout:(

      Poradi nekdo?? diky…

      0 0
      • Lister  

        Sundej druhou krytku, do osy čepu vraz imbus na druhou stranu nasaď na matku ořech a normálně povol – je to ale přitažené celkem fest a je pravda, že ty matky jsou dost měkké. Ta osa je průchozí až na druhou stranu, až to povolíš, tak se prostě celá vysune ven. Stačí povolit ty dva čepy, na kterých drží tlumič a můžeš celou zadní stavbu sundat dolů. Mezi zadní stavbou a rámem jsou vložené plastové podložky a to je občas porod tam nacpat.

        Když to nechci rozebírat, tak tu osu vytlačuju malým křížovým šroubovákem, který prostrčím skrz ložiska až na druhou stranu a na něm to pak bez potíží drží.

        Klidně se ptej, pokud něco není jasné.

        0 0
        • scret  

          diky za radu… zas…ny amíci, kterej pitomec tohle vymejslel…:( vzdyt to vydrzi dve rozebrani a pak hura pro matky atd. fakt jsou mekky jak blato… ale zkusim urcite radsi ten orech, precijenom ten zabira na vsech plochach a ne na dvou jako strnovej klic…

          jak jednoduchy u giantu strcit imbus a povolit…tam to sikmovocky vymysleli dobre…

          btw, jak jsi dopadl s vyberem novyho biku?? bude nakonec Jekyll/Hyde?

          0 0
          • Lister  

            Tak matky jsou měkké, to je pravda, ale jinak to mají podle mě vymyšlené moc hezky. Rozdělával jsem to už několikrát a ožvýkanou mám kvůli vlastní nepozornosti jen jednu – ostatní jsou OK.

            Na příští rok jsem ještě nic definitivně nevybral, ale tohle kolo je pořád favorit. Ale má to podmínku, že musím prodat Marina, což bude vzhledem k malé velikosti asi trochu problém – uvidíme.

            0 0
    • mastihuba  

      netuší prosím někdo jaký je označení těhle ložisek? http://www.mountainbikecomponents.co.uk/items.asp…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.