• vasek

Ahoj, teď mam vpředu michelin mx comp, se kterým jsem dost nespokojenej a vzadu larsena TT 2.1, kterej je už bohužel sjetej. Ten larsen mi vyhovuje (dobře tlumí, záběr ok), ale zřejmě spojení zadní balón vpředu užší se žvejkacím vzorkem neni nic moc. Takže jsem prošel forum a ustálil se do předu i vzadu verticaly 2,3. Vozíte je někdo? (srovnání nafouklej larsen vs vertical). Díky.

0 0
    • Jenda  

Tuhle kombinaci vozim teprve chvili ale ty vertialy jsou snad prvni plaste ktery mi nejdou do smyku na mokry trave. Je to takova guma u ktery nemusis moc premejslet protoze te podrzi.

0 0
      • vasek  

Díky, tak to by bylo pro mě – nemuset přemejšlet 8-) řadí se taky k balonovitým, jako larsen tt – taky dobře tlumí?

0 0
        • Jenda  

vzhledem k tomu ze je to 2.3 tak jo:-)

0 0
          • vojtechposmourny  

No, s tou 2,3 to nejni tak žhavý. Sice to na ní píšou, ale vypadá spíš jak 2,1.

0 0
            • Darius  

to je pravda, tusim ze ma sirku asi 55mm, uz je chvili nevozim… ale vzhldem k tomu ze vetsina 2.1" jsou 2.0 s vypetim vsech sil, tak je to celkem balon, navic vzadu dobre tlumi (na HT)

0 0
    • biker007  

Conti vertical 2.3 (drat) sem mel letos na garde a 100% spokojenost. po asflatu jedou s prihlednutim k vzorku a sirce celkem obstojne a v terenu drzi jako prikovany.. ve sjezdech jdou vozit upusteny na 2atm a pak drzi v porovnani s XC gumou uplne neskutecne:)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
VIP CZ Promo

Extra slevy jen pro bikeforisty

Jěšte větší slevy až o 15 % na kola i vybavení. Využij do 23.11. na mtbiker.cz