• P_W

Mate o teto nove vidlici nekdo povedomost? Dnes odpoledne by mela prijit. Doufam, ze jsem neudelal blbost, ze jsem nevzal osvedeceny model 2005. Mate nekdo nejake informace?? PW

0 0
    • CZiko  

neptáš se trošičku pozdě? já když něco kupuju, tak se ptám předem…

Marzochy se tady řeší den co den… podívej se do historie…

0 0
    • CZiko  

v zásadě to bude skoro stejné jako model 2005 až na jinou korunku a nové nálepky. Já bych od toho nějakou výraznou změnu funkčnosti k lepšímu, nebo k horšímu nečekal…

0 0
      • Pá-dlista1  

A co spodni nohy? (treba)

0 0
      • RomanH  

Ve Velu psali o zazitcich MX Pro ETA 2006 – pry totalne jiny chod nez u drivejsich verzi. Hladky a jemny uz od zacatku, jako by tam pry byla pruzina. Ze by tam dali Italove lepsi stiraky ?

0 0
        • RomanH  

Ted si uvedomuji, ze v MX Pro vlastne jedna pruzina je. Budu se muset mrknout, zda to nebyla cista MX Pro bez ETy.

0 0
        • Pá-dlista1  

A na pruzinovych byly horsi stiraky nez na vzduchovych? :)

0 0
          • RomanH  

Nee, ale prislo me, ze ty soucasne stiraky pridrhavaji (a to treba jak na pruzinovem Marathonu S, tak i na vzduchovkach – viz Pekacek). Na pohled je patrny rozdil smesi u Z3 z roku 2001 a Marathonu S 2003. Nevim, treba jen ten testovaci model 06 nechali dlouho v oleji :)

0 0
    • P_W  

pouze odlehčena korunka. Ostatni stejne jako 2005. Nepatrne jiny design. Nutno dokoupit trmeny pro disk brzdy. PW

P.S. Takze spokojenost

0 0
    • pegal  

Tak budes „prvni“ kdo ji vyzkousi a pak se podelis o zazitky aby ostatni neudelali stejnou blbost jako ty .. :)

0 0
      • P_W  

S tim vyzkousenim prosim trochu trpelivosti. Ve ctvrtek jsem si „lehnul“ s kolem. Vysledek noha v sadre. Takze prvni test az za cca 4 týdny. PW

0 0
        • CZiko  

zklamal jsi naši důvěru, kterou jsme do tebe vkládali jako do testovacího jezdce:)

tak jaké jsou alespoň první pocity?

0 0
        • R.1  

Gratulujem! Ako dlho po spolocnom „lahnuti“ ocakavate male bicykliky? Nech su to horske!

0 0
    • CZiko  

odkud jsi ji vlastne koupil takhle brzo?

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.