• Chipita

Ahoj,nemáte někdo zkušenosti s touto vidlicí?Jak se chová,na jaký terén je přizpůsobená?

0 0
    • pitelboy  

kup si slovnik cizich slov a podivej se co znamena slovo " HISTORIE " …

0 0
    • jaski  

pak odloz slovnik a vem si Bibli a mrkni na desatero…

0 0
    • CZiko  

to už si z nás děláte prdel pane:-)

0 0
      • Chipita  

Proč prdel,to je tak špatná?

0 0
        • jaski  

omfg

0 0
          • Chipita  

Dobře není to model 06 a není to ETA se zdvihem 105 nebo 120,ale může být v pohodě ne?Jezdím většinou les a polňačky,žádné brutální skočky,to by mohlo stačit.Nebo máš nějaký typ ve stejné cenové relaci?

0 0
            • jaski  

no to nebylo mysleny na vidli ale na tebe a na ty reakce predtim.obzvlast ten prvni prispevek…marzo nemam.co treba REBA :-)

0 0
              • Chipita  

Hold nejsem tak dobrý jak ostatní lidi,co tady píšou,jsem tohle forum dnes našel,tak jsem nezkušený.

0 0
                • jaski  

ahaaha.zajimavy jak kazdej hned najde „zloz thread“ ale okynko na historii nevidi. 1)www.bike-forum.cz/…pravidla.htm 2)nad prispevkama je okynko vyhledej tak am zadej treba mx comp air a dej hledej a pak uz jenom kafe a trpelivost pri prokousavani se :-)

0 0
                  • CZiko  

a ještě ten červený nápis před založením threadu…

0 0
                    • jaski  

asi neni moc videt :-) chtelo by to aby blikal a nejdriv se otevrela stranka kde by byl tenhle blikajici napis pres celou obrazovku :-)

0 0
                  • Chipita  

Hoši,chápu,že vás to naštvalo,že jsem ho založil,ale já to zkoušel nejdřív vyhledat,ale asi jsem neměl zadávat celý název a jen obecný,protože předtím,se to fakt neobjevilo.

0 0
                    • jaski  

jj ok tak si uzivej pri cteni :-)

0 0
                    • CZiko  

ale, nééé, nenaštvalo, to už patří k místnímu folkloru:-D Ještě tam patří „Jarin“ a „Pádlista“, ale co jsou to zač zjistíš až postupem času:-D

0 0
          • Splinter  

spiš rofl

0 0
            • jaski  

aspon je v historii dalsi naprosto zbytecny, nic nerikajici a zneprehlednujicfi prispevek o mx comp navic :-)

0 0
              • Splinter  

tjn:) ale kdo si todle cely přečte tak se aspoň zasměje:) Tak dát jako úvodní stránku bf to desatero:o)

0 0
                • jaski  

to by stejne nikdo necet.nebo obrovsky sipky na to okno historie a ruzny lebky a kudly u toho-„nepouzijes-li historii najdem si te vsude…“ :-D

0 0
                  • Splinter  

Stejně nic… Nepomohlo by to… Dokud půjdou zakládat thready tak je historie úplně k ničemu :D

0 0
                    • jaski  

tak zrusit?udelat B-F historie?nebo historicke B-F?nebo histericke?:-)

0 0
    • CZiko  

tak, abych zase nezůstal u keců… najdeš o ní dost:

1. v historii:-)
      2. nahoře na panelu jsou „recenze“ a tam jich je několik…
      0 0
      • Chipita  

jj,už se stalo v polovině tohohle celého příspěvku

0 0
        • CZiko  

tak vidíš, že to jde:-) a teď můžeš s námi čekat na další oběť, kterou společně pošlem do historie:-D

0 0
          • Lister  

…pošleme do historie…

hezky řečeno, co mi to ale sakra evokuje… :o)))))))

0 0
            • pos3k  

poukazani na bod 3/10

0 0
              • CZiko  

a jééje… na to abysme si brali právníky:-) Takže každého kdo se nepodívá do historie uzemníme paragrafy, body a články:-D

0 0
                • pos3k  

ja cist umim :-) Nedělejte z lidí blbce – používejte vyhledávání :-)

0 0
            • pos3k  

Nedělejte z lidí blbce – používejte vyhledávání :-)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.