• Liboreau

    zdravím všechny bikery, chci se zeptat, jestli někdo jezdí tento bike, nebo rám a jaké jsou názory…, chtěl bych na něm jezdit více, ale hobby amatérsky třeba i nějaký marathon,mám možnost ho koupit v bazaru nový díky

    0 0
    • huncut  

      Nadherny kolecko, za tu cenu parada. Kdyby mel nekdo nejake zkusenosti z praxe, tak budu taky rad :)

      0 0
    • Tomcat_1  

      Ma ho kamosova holka. Kolecko pekny, docela pevnej ram. Slapes vic pod sebe, coz je otazka zvyku. V podstate jediny co se mi na nem nelibi, je pomerne vysoka vaha – kolem 13kg. Za ty prachy ale – jo.

      0 0
      • BigDog  

        Jo váha je hustá, nějakejch 13,5 kila. A k záporům přidám ještě naprosto shitózní vidlici. To je z negativ asi vše. Osazený SRAMem (přehazka na podzim plná jílu a listí, že to lezlo skrz paralelogram, funkce bez problémů, umyto vodou-hadicí, žádný spešl mazání nebo konzervace, a v březnu vše šlape jak má a to jen s namazáním bovdenů), pevná zadní stavba a když budeš mít hodně štěstí, tak zadní náboj JALCO (černej + černý dráty) má dvojí utěsnění a možnost namontovat kotouč. Na levou stranu středovýho složení jsem dal gufero z kompresoru klimačky, páč tam od předního kola lítal bordel. Když to sečtu, tak pokud jsi v ceně pod 9.000 Kocourkov­Creditů, tak zlatá volba pro přibližovadlo nebo hobíka. Uřčitě by to chtělo do budoucna odtučňovací kůru :o)) A ještě dodám že s přítulkou a pak mojí maličkostí má naběháno cca 1800km – teď o víkendu dostane novej řetěz.

        0 0
        • huncut  

          Ta vaha je to jediny, co mi dela malinko vrasky, ale za podobnou cenu, dejme tomu do tech 12k stejne nic lepsiho asi nenajdu :) U vidlice pocitam s brzkou vymenou.

          0 0
    • rarášek1  

      Jezdí ho moje velitelka. V zimě mi sloužil jako zimník. Rám je klasický hliník s monostay stavbou. Ta z něj dělá tuhé ale velmi pohodlné kolo. Je velmi dobře ovladatelné a klidné. Na co je ale potřeba dát pozor je geometrie kola a tím i jeho velikost. Normálně jezdím 19", ale u SCHWINNU bych šáhl na 21". Když postavím Lukovu 15" a Mesu 19" vedle sebe,jsou oba rámy stejně vysoké, jen Mesa je asi o 2cm delší. www.bike-forum.cz/…se_biky.html?…

      0 0
      • kajulka2  

        No já mám 176cm a rám 19 a je mi akorát, ale mám dost krátký nohy. Jinak sem po výměně vidle za Toru a smyku za X gen(byl tam nějake šuntour, píšu o něm tady www.bike-forum.cz/…0/forum.html#… docela spokojenej, zatim teda najeto teprv 800km. Jo a na léto to chce jiný pláště , na těch velociraptorech se člověk nadře

        0 0
        • kajulka2  

          Teď sem si teprv všim že ho jezdí většinou bikerky, no ono má takovou geometrii, ale mně se líbí ;)

          0 0
      • Lišák  

        Vypadá to, že těch 19" je po vršek sedlové trubky. Takový údaje mě přijdou hodně zavádějící. Podle mě je důležitější udat délku střed-vršek horní rámové.

        0 0
    • Al_Bunda  

      No mam ho taky uz pres rok. Koupil jsem ho na doporuceni brachova kamarada, ktery rikal, ze je to ram vhodny pro zeny a potom pro takovy lidi co nechteji aby jim drhlo bricho o ram. Vic nez vaha ramu me stve vaha moje, ale kdyz jedeme z kopce tak nemusim slapat a jsem i tak dost rychly. Mam tam dost stupidni predstavec. Chystam vymenu snad se k tomu jednou dostanu. Jezdi se mi na nem dobre. Vymenil jsem vidlici a nemuzu si stezovat. Ta puvodni opravdu nestala za nic. Ted jsem koukal, ze maji sady DEORE LX M585 v nejake sleve, tak ho mozna vylepsim i kdyz bych spis mel vylepsit asi sebe.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.