• HLAVA

chtěl sem se zeptat mam itegrovane hlavove složení VP (prumysl.ložisko)a když chci vytahnout to kolečko co se točí v misce tak nejde ven je tam nějak zalisovane nebo by nělo jit vyloupnout diky

0 0
    • prcina  

Cau lidi, potreboval bych poradit s hl.slozenim. Pri jizde po nerovnostech mi v hlavové trubce ramu jako kdyby něco praskalo, zjistil jsem ze na vine je hl.slozeni, ale nevim co to muze vyvolavat.Vymenil jsem jezka, chvili nic a pak zase praskani.Vule to zadne nema a hl.slozeni je namontovane spravne.Ram je neprasklej.fakt nevim.....nemate s tim nekdo zkusenosti?díky

0 0
      • Daf  

Rozebrat, vycistit, namazat. S tim jezkem si delas srandu ne?

0 0
      • Toams  

a len tak na okraj je to IHS alebo klasicke s miskami?

0 0
        • Toams  

sorry, nejak som prezrel ten prvy prispevok:-))

0 0
          • Toams  

aha, tak neprezrel, to bol niekto iny, otazka stale plati:-) … a mas tu vymenu jezka nejak sfotodokumento­vanu?:-)))

0 0
            • prcina  

dlouhejma klestema jsem mu ostny zlikvidoval a pak jednoduše vytahl

0 0
        • prcina  

klas.misky narazeny v ramu

0 0
    • Peslezedirou  

Vytahuju tenhle starý dred, tak snad mi někdo poradí.

Z hlavového složení se nedávno začaly ozývat podivné zvuky, při malých nerovnostech, nebo v případě když kolo nadlehčím, při zatáčení atd. vždy takové nepříjemné lupnutí.

Na kole mám Cane Creek C2, klasiku ahead. Do horní misky se vloží ložisku, pak rozpěrný kroužek na vymezení vůle a na závěr víčko. Podle mého zvuk vydává rozpěrný kroužek. Lupání se dá zamezit přtažením hl. slož, ale to není moc dobře. Hl. slož jsem poctivě promazal vazelínou ale bohužel to němelo žádný efekt.

Pořizovat nové složení se mi moc nechce :( Tak dík za rady…

0 0
      • Daf  

No co ti k tomu asi tak rict. Promazal jsi i vnitrek lozisek? Neni prasklej prstenec loziska? Necvakaj koncovky bowdwnu? Nic vic me nenapada.

0 0
      •  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.