• davidak

Když jedu po dlažkách, tak mi něco podivně cinká v oblasti vidle- krku. Už vim, že to není vodítko od brzdy, z vidle to taky není, takže to tipuju na hlavu. Může s tim bejt něco ve smyslu vymlácenýho hlavovýho? Řek bych totiž, že hlava je stáhnutá správně. Přitom když dám při jízdě ruku na hl. trubku, tak žádný ?ukání neslyšim…:(

0 0
    •  

něco podobnyho se mi stalo včera, takový nějaký divný zvuky z vidle, byly to špatně nastavený Véčka

0 0
    • BH  

pokud ve vidlici pruzinu, tak cinkani byva vetsinou zpusobene pruzinou, ktera tuka o nohu vidle.Mylsim si, ze je obtizene lokalizovat takove zavady- problemy a proto te upozornuji i na takovou moznost, i kdyz pises: „vidle to take neni“.Vymlacena hlava necinka, ale rizeni zasekava a nejde otocit.Pokud to nebude vidli, tak muzes mit jeste volne misky rizeni v hlavove trubce,a nebo spodni krouzek rizeni na sloupku vidlice.

0 0
    • RomanH  

A neni to koncovka bovdenu v brzdove pace ?

0 0
    • Matts.  

Tiež mám vymlátenú hlavu, ale po včerajšej pijatike, kua.Akurát mi v nej necinká, ale duní.

0 0
      •  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
        0 0
    • davidak  

Tak to je z vidle. Teď jí mám rozdělanou, vyměňuju olej. Podle toho, co tady všichni píšou, je to od duralovýho válečku- tim je myšlenej ten takovej volnej na závitu úplně dole? Tady s dovolením pekáčka obrázek.. http://www.bike-forum.cz/forum/foto.php?…

0 0
    • admxx  

jezis…ja sem po precteni nadpisu myslel ze si v pokrocilem stadiu schizofrenie;-)))))

0 0
    • black.horse  

Zvuky z hlavy??? proboha, už to nehul:-))))

0 0
    • Pida  

to jsem rád, že nejsem sám kdo sliší ty divný hlasy v hlavě

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.