• George25

Mam kolo RAVO SAGO a jiz pri par stovkach kilometru mi zacalo vydavat neprijemne zvuky pri zaberu.(byl jsem v servisu a tam jsem se dozvedel, ze bych si obcas mohl dotahnout sedlo, aha…). Nekdy je to horsi, nekdy to prestane a to vetsinou pri desti. Nevim cim to je, jestli stredem? Prosim poradte. Dekuji.

0 0
    • micinka  

Taky mi ravo zaclo divne skripat pri zaberu nekde z oblasti stredu. Stahl jsem kliky procistil,namazal a uz je to v pohode.

0 0
      • George25  

No, to jsem chtel vyzkouset, ale jde to pomerne ztezka(zadny nastroj jako stahovak nemam), takze jsem toho nechal, asi to fakt budu muset rozdelat.Diky.

0 0
    • Pinocio  

zkus sundat pedály a pořádně pročistit anebo mě to občas dělá v rychloupínáku u sedlovky

0 0
      • George25  

Pedaly jsem sundaval a cistil. Sedlovkou to nebude, uz jen z toho duvodu, ze to vydava ty zvuky i pri jizde ze sedla…

0 0
        • Pinocio  

nebo možná že ti skřipe jenom spoj mezi botou a nášlapem.....­......se mi občas stává

0 0
    • palladin  

řešil jsem něco podobného na nové meridě…nakonec jsem přišel na to, že to dělal zadní rychloupínak…takže doporučuji sundat zadní kolo..a trochu vypucovat oblast kde rychloupínak stlačuje patky..třeba to pomůže :o)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.