• PoZpA

zdravim vsechny prosim o radu s hlavovym slozenim semi integrated potreboval bych promazat hl. slozeni a trubku vidlice zacina to trochu drhnout nevim uz jak na to sundal sem predstavec ale ta vidle nejde vyndat a uz me nic nenapada pls.

0 0
    • Jogador  

Vem si dřívko,prkýnko, a přes něj zeshora pokled kladívkem na sloupek,a pak to najednou žuchne…

0 0
      • cabbage  

tohle je v poho,ale slozit to dohromady je trochu horsi......

0 0
        • Jogador  

Nepoužíváš ježka? Mě taky přijde málo, ale dlouhá závitová tyč to jistí:)

0 0
          • PoZpA  

jo jezek tam je ale na kratkym sroubu asi 5cm

0 0
            • Jogador  

A tomu řikáš krátký šroub? Myslim, že tu nikdo nemá delší:)

0 0
        • PoZpA  

takze vypadne vidlice ale i s kusem hlavovyho slozeni ktery budu muset potom nejak poskladat?

0 0
          • Jogador  

podle toho, jaký máš složení, nemusí vypadnout nic,ale mlžou vypadat kuličky a rozutíkat se do všech světových stran:) Ale ty by tam už být neměli, teda jsou,ale ve věnečku, ten sice vypadne, ale v poho, mě na ritchey vypadává jen ten věneček, nahoře toho je víc, ale nic extra složitého…

0 0
            • PoZpA  

tak supr dik trochu sem do toho busil ale ne kladivem ale kdyz rikas ze to pude tak to zkusim

0 0
              • Jogador  

Nebušit!! Jen poklepat, suché a dlouhe rány:)

0 0
                • McBlacky  

suché rány? hmm já do toho vždycky pořádně praštím a jde to v pohodě :)

0 0
                  • Jogador  

Jo, a pak bude namě, že rozmlátil vidlici:)

0 0
                    • McBlacky  

je pravda že k alu sloupkům by měl být šetrnější :)

0 0
    • Azagthoth  

nemas utiahnutu hornu korunku ? :-)))

0 0
    • Roman  

Možná bude stačit něžně a jemně šroubováčkem popostrčit tu konusovou podložku – mně stačí 0,5mm a pak to jde celé sundat „samospádem“.

0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce