• Mucha

    Nazdar, jediny „poctivy“ alivka co jsem nasel jsou 4ever-Fever a Spyder. Cenove jsou +/- vyrovnany (priplatky u spyderu pokud bych pridal MAVIC rafky, KORE, atd, jen ta vidle u 4ever me trochu desi, ale urcite bych se s prodejcem nejak domluvil..). Na 4ever jsem tady toho v diskuzich moc nenasel, a na spydery tady moc kladnych reakci neni :-/
    Mate nekdo nejaky zkusenosti s nekterym z techto dvou stroju? U spyderu se vetsinou kritizujou ramy (lak), ale ty novy vypadaji lip. Stve me, ze si nemuzu spydery „osahat“ nikde v obchode :-(

    0 0
    • mastihuba  

      u 4ever je rám myslim stejný od alivka až po LX mám ho a zatim drží dobře. Kritiky lidí co se na tym svezly byly vesměs dobrý. Jako majitel už si to netroufám posuzovat. Prostě sem si zvykl. V přípaďě kopi 4ever si dej pozor na tuhost výpletu a nech si ho dotáhnout hned v krámě.

      0 0
    • Honzis  

      I DEMA dělá kola s komplet sadou Alivio.

      0 0
      • dawa  

        Acstar taky

        0 0
        • Seveřan  

          K těm SPYDERum, mně teď stojí jeden doma a nelituju toho, že jsem ho koupil. Sice sedlám vyšší verzy, ale nemá to na to vliv.

          Co se týče zmiňované barvy, tak ho mám stříknutýho v matu a barva vypadá dobře, jako na jinejch kolech. Povrch barvy je rovnoměrnej, bez stečení, co se tyče síly vrstvy, tak bych řek, že třeba oproti demě může být vrstva slabší (ale je to můj subjektivní pocit, nic víc).

          Na webu ale píšou, že lak po nastříkání brousí, aby odstranili přechody (to by mohlo vysvětlovat můj pocit, že je vrstva slabší, proto by mohl povrch vypadat dokonalejc). Když kouknu na jiný značky, tak je vidět mnohdy vrstva barvy, vypadá to asi tak jako povrch pomeranče, ale jemnej.

          Jinak kamarád má spydera podstatně staršího, má odježděný závody, spousty kilometrů a lak vypadá velmi dobře, dokonce provedení mně natolik zaujalo, že jsem ho chtěl taky.

          Výhoda, kterou má stříkaný rám je, že si můžeš vybrat barevnou kombinaci. Bude to kolo, který budeš mít ty a nikdo jinej. Možná nevýhoda je, že se barva na některých exponovaných místech odře, ale určitě to nesníží funkčnost kola.

          PS: Co k tomu dodat. Každy kolo se odře, pokud ho chceš mít krásných, tak ho strč do vitríny a nejezdi na něm :-) a pokud budeš jezdit a flákneš s nim někde, tak ho jako každý jiný asi odřeš :o( pokud ovšem někdo neobjevil tajemství nezničitelného laku :o)

          Jinak přeji š?astnou ruku při koupi.

          0 0
          • enjoy  

            asi na tom nic tajemnyho nebude:-),urcite ho nekde schovavaj:-)

            0 0
      • scourge  

        Mám toto kolo a nemůžu si ho vynachválit. Myslím, že je to celkem dobrý kauf (pláště micheliny X-COMP, komplet alivio a přední náboj pro kotoučovku) btw: oficiálně stojí 14300 a já ho měl za 13400 :)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.