• BB

    Pokud to nekoho zajima, tak par postrehu z tydenniho bikovani na Krivoklatsku. Vseobecne proti lonsku priznivy dojem. Potkal jsem hodne bikeru i na odlehlych mistech a letosni blato bylo plne stop po tlustych plastich i tam, kde bych to necekal (napr. Narodni prirodni tezervace Tyrov). Asi to bude pocasim, loni se valeli u vody, letos bikovali a taky loni nebylo blato, takze nebyly videt ty otisky. Mozna, ze alespon jednoho bikera prilakaly moje motivacni reci na www.sweb.cz/monolink pisu o Krivoklatsku jako o bikovym raji. Proti lonsku se objevilo hodne novych pastvin a volne se pasouci kravy a ovce. Tak jsem si obcas pripadal jak v Rakousku a docela me to potesilo. Lesaci od lonska projeli par cest, ktere byly loni skoro nejetelne, protoze uz skoro zarostly. Tak jim za to dik, vsichni na ne nadavaji, ja s nima ziju v takove symbioze. Lesni cesty, ktere oni nepouzivaji, vetsinou zarostou, protoze lidi jsou lini a nechodej a bikeri to nestaci udrzet prujezdne. A jeste me mooooc potesilo, ze se nasel dobrodinec a pilou prorezal turistickou cervenou od Berounky kolmo nahoru, je to ta, kdyz jedete od Skryji k Rozvedcikovi a nechcete zustat na silnici, tak muzete doleva nahoru po cervene na Nezabudice. Tak jeste jednou diky dobrodince s pilou.

    0 0
    • Smazaný účet  

      sive, takovy dobrodinci by se nam kolem UL taky hodili :-) mistama si pripadam jak v dzungli ;-) a dycky zesrandy nadavam kamosovin turistovi ze sou turisti liny jako prasata a vubec neproslapavaj stezky ;-)

      0 0
    • climber  

      Jó Křivoklátsko, to je moje domovská oblast. Letos jsem si naplánoval nemoc na jeden týden s cílem si na Křivoklátsku pořádně pobikovat. Před tím jsem ovšem vyrazil na Manitou Železné hory a následně jsem dostal z neděle na pondělí takovou sr…čku a horečky, že jsem opravdu marodil (myslím, že to bylo z vody na občerstvovačkách). Jinak pokud jde o hustotu bikerů, tak si myslím, že jsou stále soustředěni kolem řeky. Chce to poodjet (směr Točník, Januška, Kohoutov) a tam už jich tolik nepotkáš. Jinak s lesanama s tebou souhlasím. V životě jsem s nima neměl sebemenší problém.

      0 0
      • climber  

        A před další bike dovolenou teprve mám – Malá Fatra, Súlov začátek září.

        0 0
        • Lance  

          no jo kdyz to busis pres marodky,tak si v poho,ale ja mam posl. 3 dny dovo:) jinak jak ses posral a poblil to znam z lonska jestli ti to udela radost:)

          0 0
          • climber  

            Zúčastnili jsme se tři a do dvou dnů jsme všichni chcali prdelí a měli horečky.

            0 0
            • Lance  

              zucastnili jsme se v peti a do dvou dnu to same:)

              0 0
              • climber  

                Doufám, že si pořadatel vezme ponaučení a příští rok bude na občerstvovačkách čistší voda. V některejch kelímkách bylo docela dost hlíny.

                0 0
                • BOBEK  

                  až na blití a s*ačku stejné příznaky…, vyděsilo mě to natolik, že jsem se nechal vyšetřit na boreliozu ;o), teď koukám, že příčiny budou prozaičtější… ;o)

                  0 0
                  • Kotěnočkin  

                    Pořadatel jedoznačně odpovídá i za škody na zdraví (i když se snaží podpisem účastníků v přihláškách z tohoto vyvázat). Kdyby se pár takto „poškozených“ ozvalo, mělo vyjádření lékaře nebo hygieny o původu, tak se pak z toho pořadatel taky pos..e! Navíc se i ozvat s nárokem na ušlý zisk, mzdu apod. za dny strávené v křečích na míse:-) Myslím, že toto by byla jediná cesta k všeobecné nápravě. Divím se, že si pořadatelé tato rizika neuvědomují.Ale kde není žalobce, atd.

                    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.